Einde voor hitserie 'Cobra Kai' is al bekend maar geen zorgen.. dat duurt nog wel even

'Cobra Kai'-einde is al bekend, maar wees gerust

Het einde van Cobra Kai is al bedacht, maar zal nog even op zich laten wachten.

Jim Pedd, 6 januari 2021 om 13:29

De makers van Cobra Kai weten waar ze het verhaal van hun Karate Kid-vervolg willen laten eindigen. Mocht je nu vrezen dat het snel voorbij is, hebben we goed nieuws voor je.
Showrunners Josh Heald, Jon Hurtwitz en Hayden Schlossberg spraken met TVLine over de toekomst voorbij het vierde seizoen van de serie. Ze weten al hoe de boel moet eindigen, en dat zal niet met het vierde seizoen zijn.

Een eindspel bedacht
"We hebben al een eindspel in gedachten," aldus Heald. "We hebben dat al een tijdje, en dat bevindt zich niet in het vierde seizoen. Het zit daar ver voorbij."

"In onze gedachten hebben we meerdere seizoenen aan verhaal te vertellen voordat we bij het eindspel kunnen komen. Het zal een discussie zijn die we met onze nieuwe partners bij Netflix moeten voeren."

Daarvoor moeten wat vragen beantwoord worden: "Kunnen we dat eindspel schrijven? Kunnen we weten dat het eraan zit te komen? Dat is bij televisie niet altijd het geval en dat respecteren we. Op dit moment proberen we te schrijven zoals we dat aan het begin bedacht hadden, op dat tempo ook."

Lees ook: 'Cobra Kai' brengt mogelijk nog meer oude bekenden uit 'The Karate Kid'-film terug

Lees ook: Productie 'Cobra Kai' seizoen 4 begint nog deze maand

Bron: TV Line

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, Josh Heald, Jon Hurtwitz, Hayden Schlossberg

Populair nieuws