Marvels 'Secret Invasion' gaat een heldin tot een schurk maken?

'Secret Invasion' gaat heldin tot schurk maken?

Secret Invasion zou zomaar een heel ander perspectief kunnen bieden op Captain Marvel.

Jim Pedd, 6 januari 2021 om 13:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel komt met een Secret Invasion-serie voor Disney+. Die draait om losgeslagen Skrulls die de Aarde binnenvallen. Mogelijk zullen we dan Captain Marvel behoorlijk duistere dingen zien doen.
De serie wordt gebaseerd op een verhaallijn waarin de Skrulls van plan zijn om de Aarde te veroveren nadat ze hun thuiswereld verliezen. Met behulp van hun superkrachten - namelijk andere vormen aannemen - vervangen ze mensen op sleutelposities, waaronder ook superhelden. Een aantal van de vervangers weten niet eens dat ze Skrulls zijn.

Invasie van de Skrulls
Der serie zal dus draaien om een invasie van een aantal losgeslagen Skrulls, en laat onder meer Nick Fury en Talos terugkeren. Nu is het vermoeden dat Captain Marvel ineens een stuk minder lief zal blijken te zijn.

De site Screen Rant stelt op basis van de film die we over Captain Marvel zagen, dat het personage onderdeel uitmaakte van de Kree Starforce, toen die oorlog voerde met de Skrulls.

De Skrulls zouden Captain Marvel verantwoordelijk kunnen houden voor alles wat ze deed toen ze nog een bondgenoot van de Kree was. Wellicht dat ze dus helemaal geen heldin meer is straks, maar een kwaadaardig, alhoewel gemanipuleerd, wezen.

Lees ook: Gave poster voor Marvels 'Secret Invasion'-serie

Lees ook: Captain Marvel ook te zien in Nick Fury-serie?

Bron: SR

Lees meer over: Captain Marvel, Skrulls, Disney Plus, Kree, Secret Invasion, Marvel Studios, MCU

Populair nieuws