'Star Trek: Picard' brengt weer iemand terug die we lang niet zagen in 'Star Trek'

'Star Trek: Picard' brengt weer iemand terug

We krijgen een geweldige cameo van actrice Whoopi Goldberg in de Star Trek-serie!

Jim Pedd, 7 januari 2021 17:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Actrice Whoopi Goldberg was jarenlang te zien als Guinan in Star Trek: The Next Generation. Hoewel we haar sindsdien niet echt meer zagen in de franchise, lijkt een terugkeer er nu toch in te zitten.
De actrice sprak met SFX Magazine, in het kader van haar rol in Stephen King-serie The Stand. Maar ze sprak tegelijk over Star Trek: Picard en wist te melden dat ze daarin een rol krijgt.

Een terugkeer
"Van tijd tot tijd voer ik met Patrick Stewart gesprekken over Star Trek. Hopelijk kan ik mij komend jaar voor een tijdje bij de cast van Picard voegen. Ik kijk daar heel erg naar uit," zei de actrice.

Ze heeft het eerste seizoen ook gezien "en dat was geweldig". De terugkeer als Guinan zit er dus ook in, een ras wier thuiswereld verwoest was door de Borg. In de serie The Next Generation was ze de eigenaresse van de bar en lounge, Ten-Forward, van de Enterprise en gaf ze Jean-Luc Picard vaak advies.

De terugkeer zat er al langer in; maker Alex Kurtzman had haar al eens uitgenodigd en ook Patrick Stewart zei in het verleden dat ze van harte welkom was.

Lees ook: 'Star Trek: Picard'-personage is vernoemd naar oude bekende

Lees ook: 'Star Trek: Picard' brengt deze ster terug voor meer afleveringen

Bron: CB

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Whoopi Goldberg, Guinan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws