Netflix boekt ongelofelijk succes met deze nieuwe serie

Netflix boekt immens succes met deze nieuwe serie

Bridgerton is een van de meest populaire Netflix Originals die we ooit hebben gezien.

Jim Pedd, 7 januari 2021 om 17:35

Netflix heeft een gigantische hit in handen met Bridgerton. De serie blijkt een van de meest populaire series van de streamingdienst ooit te zijn.
Netflix maakt weer een paar goede maanden door. Boekte men al succes met de serie The Queen's Gambit, blijkt ook George Clooney's film The Midnight Sky een immens populaire film. Die trekt in de eerste maand sinds de release een kleine 72 miljoen kijkers. Maar ook de serie Bridgerton scoort bijzonder goed.

Populaire serie
Bridgerton komt uit de stal van Shonda Rhimes, die voor zo'n 150 miljoen dollar een deal sloot met Netflix om exclusief series en films te ontwikkelen. Nou, met succes dus, want Bridgerton scoort enorm goed.

De serie is hard op weg om 63 miljoen streams te pakken, waarmee het de vijf meest populaire serie van Netflix ooit wordt. Dat er dus een nieuwe reeks afleveringen besteld is, zal niemand verbazen.

Bridgerton draait om een gelijknamige familie en speelt zich af tijdens de Regency-era van Engeland. We zien mensen strijden om rijkdom, lust en er is natuurlijk ook verraad. Een populair drama dus!

Lees ook: Nieuw op Netflix: Kerstmis in Londen met de 'Bridgerton' familie

Lees ook: Nieuwe Netflix-serie 'Bridgerton' ligt straks onder de 'kerstboom'

Bron: Deadline

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Succes

Populair nieuws