'Cobra Kai'-serie van Netflix heeft nu eindelijk zijn opperschurk gevonden

'Cobra Kai' van Netflix heeft nu een opperschurk

Cobra Kai heeft zijn grootste slechterik eindelijk gevonden die seizoenenlang te zien zal zijn.

Jim Pedd, 7 januari 2021 17:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Cobra Kai heeft zijn voornaamste schurk wel gevonden, lijkt het nu. Waar de eerste twee seizoenen die rol weggelegd leek te zijn voor Johnny Lawrence, heeft het er nu alle schijn van dat die rol toch voor John Kreese is.
Die verscheen ineens aan het einde van het eerste seizoen en verwerd sindsdien tot de voornaamste tegenstander van Daniel LaRusso en Johnny Lawrence. En hij is dus ook de voornaamste schurk van de hele serie.

Grote slechterik
"We wisten vanaf het begin dat Kreese de grote slechte wolf in de franchise was," aldus co-showrunner Josh Heald tegen Comicbook.com. "In de jaren tachtig had je twee schurken die ons als kinderen angst aan joegen: Darth Vader en John Kreese."

"Dus we wisten dat er een echte kracht zat in Kreese en daarom wachtten we tot het einde van het eerste seizoen om hem weer te introduceren. Hij is een figuur die alle lucht uit een ruimte zuigt en focus trekt, waardoor je wil dat zijn momenten ook een bepaald gewicht hebben."

Kortom: het moest even duren en nu is hij echt de grote schurk in de serie. De hoofdschurk die in elk geval ook het vierde seizoen terug keert.

Lees ook: Einde voor hitserie 'Cobra Kai' is al bekend maar geen zorgen.. dat duurt nog wel even

Lees ook: 'Cobra Kai' onthult geheimen van de legendarische Mr. Miyagi

Bron: CB

Lees meer over: Cobra Kai, Josh Heald, Netflix, John Kreese

Populair nieuws