Bijzondere eerste clip peperdure Disney+ serie 'WandaVision'

WandaVision wordt een kostbare serie gemaakt door het bekende Marvel Studios.

Jim Pedd, 07-01-2021 17:34

Marvel Studios heeft een bijzondere eerste clip vrijgegeven van de serie WandaVision. Die is over een weekje te zien op Disney+.
Vanaf 15 januari kan je negen weken lang, elke week, genieten van een nieuwe aflevering van WandaVision. Eerlijk is eerlijk, we hebben nog niet zo heel veel van de serie gezien. Maar er wordt langzaamaan meer vrijgegeven en vandaag hebben we dan ook een clip.

Aparte eerste clip
De eerste clip duurt zo'n 45 seconden en toont een bijzondere nacht voor het ongewone koppel van Wanda Maximoff en Vision. De twee superwezens leven hun ideale leventje in de suburbs, geïnspireerd door klassieke sitcoms. Maar al snel vermoeden ze dat neit alles is wat het lijkt.Volgens acteur Paul Bettany wordt het echt een gigantische serie. Hij werkt al sinds 2008 mee aan het Marvel Cinematic Universe en belooft dat er "geen verschil in productiewaarde" tussen WandaVision en de feature films zit.

Dat belooft dus wat, als de franchise vanaf 15 januari voor het eerst een echte televisieserie laat zien. Vanaf 15 januari dus, met negen afleveringen!

Lees ook: 'Gestoorde' race om 'WandaVision' van Disney+ op tijd af te krijgen

Lees ook: Eindelijk actie in TV-trailer 'WandaVision' van Disney+

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Marvel, Clip

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie