search
Wordt Netflix binnenkort weer duurder na een nieuwe prijsverhoging in het Verenigd Koninkrijk?
Series / Streaming-diensten

Wordt Netflix binnenkort weer duurder na een nieuwe prijsverhoging in het Verenigd Koninkrijk?

Diverse signalen wijzen er op dat er een nieuwe prijsstijging zit aan te komen voor Netflix.

Betalen we binnenkort in Nederland en België nog meer voor ons Netflix-abonnement? Een recent aangekondigde prijsstijging in het Verenigd Koninkrijk doet die verwachting alvast toenemen.

Verschillende bronnen waaronder de BBC hebben aangegeven dat Netflix in het Verenigd Koninkrijk een prijsstijging voor haar abonnementen zal doorvoeren. Het zou evenwel uitsluitend gaan om de twee meest uitgebreide abonnementen.

De prijs voor het Basic-abonnement zal dus behouden blijven op 6 pond per maand. De prijs voor het Standard-abonnement stijgt echter van 9 naar 10 pond. Het Premium-abonnement gaat zelfs 14 in plaats van 12 pond kosten.

Prijsstijging in andere landen
Dat veel mensen nu vrezen voor een nieuwe prijsstijging in Nederland en België ook is niet onterecht. Het is namelijk zo dat de laatste tijd niet alleen de tarieven voor Netflix in het Verenigd Koninkrijk duurder zijn geworden. Recent werd er dan ook reeds een prijsverhoging doorgevoerd in Noord-Amerika evenals in de Scandinavische landen.

Ondanks het feit dat er dus vooralsnog nog niet wordt gesproken over een nieuwe prijsverhoging in Nederland en België lijkt deze kans er zeker in te zitten. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen