Wanneer verschijnt 'Emily in Paris' seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt 'Emily in Paris' S2 naar Netflix?

Er zijn op moment van schrijven nog helemaal geen sprake zijn van een script...

Geoffrey Ketels, 7 januari 2021 om 17:40

Het staat inmiddels helemaal vast dat er een tweede seizoen zal verschijnen van de veelbesproken serie Emily in Paris. Actrice Ashley Park heeft recent alvast ook reeds enkele opvallende uitspraken gedaan.
Ondanks het feit dat de serie Emily in Paris vooral in Frankrijk zelf kon rekenen op felle kritiek komt er toch met zekerheid een tweede seizoen. De eerste woorden voor het script van dat nieuwe seizoen zouden echter nog helemaal niet op papier staan.

Het was actrice Ashley Park, in de serie bekend als Mindy Chen die zich in een recent interview uitsprak over de toekomst van de reeks. Zij stelde onder meer het volgende:

"Het tweede seizoen zal sowieso nog dit jaar worden opgenomen. Ik weet echter nog helemaal niets over het verhaal. Sterker nog, volgens mij moet het verhaal nog helemaal geschreven worden. Ik ben er echter wel van overtuigd dat Darren Star (de maker van de reeks) reeds over heel wat idee├źn beschikt."

Volgens Park is het ook zo dat heel wat zaken nog last minute worden geïmplementeerd. Ze verwees daarbij vooral naar haar zangdingetjes. De actrice verwacht dat ook voor het nieuwe seizoen min of meer dezelfde werkwijze zal worden toegepast.

Pas in 2022?
Het feit dat er aan het begin van het jaar wellicht nog niets op papier staat voor het script voor het tweede seizoen doet vermoeden dat we het tweede seizoen nog niet meteen op Netflix zullen zien verschijnen.

Wanneer de reeks het tempo van de meeste andere Netflix Originals aan zou houden zou dat eigenlijk willen zeggen dat het vervolg ergens in oktober van dit jaar op de streamingdienst zou moeten verschijnen. Dat kan nog steeds, maar die kans lijkt eerder klein. Wellicht zien we het tweede deel dan ook pas aan het begin van volgend jaar verschijnen.

Heb je het eerste seizoen van Emily in Paris nog niet gezien? Dan kan je deze uiteraard nog altijd bekijken op Netflix!

Lees meer over: Emily in Paris, serie, series, Netflix

Populair nieuws