Ook 'Bewitched' krijgt remake

Ook Bewitched krijgt remake

De serie bestaat nu vijftig jaar.

Jim Pedd, 16 oktober 2014 12:49

En weer is de remake van een klassieke televisieserie aangekondigd. De sitcom Bewitched, die van 1964 tot 1972 op ABC te zien was, zal een remake krijgen. Dit liet Sony Pictures TV weten aan Deadline. Meerdere netwerken hebben hun interesse in de sitcom getoond, maar nog geen van de zenders heeft getekend.
Veel is er nog niet over bekend, al weten we dat het een moderne versie van de serie moet zijn. De pilot wordt geschreven door Abby Kohn en Marc Silverstein. In 2005 was er nog een filmversie van Bewitched gemaakt, met hoofdrollen voor Nicole Kidman en Will Ferrell. Zij werkten in 2011 nog met CBS aan een remake van de serie, maar het kwam toen niet zover.

De serie werd bedacht door Sol Saks en draait om de heks Samantha Stephens (Elizabeth Montgomery), die getrouwd is met een normale, sterfelijke man. Haar pogingen een typisch, magieloos leventje als huisvrouw te leven mislukken en zorgen voor hilarische situaties.

De klassieke sitcom is nog altijd populair bij het grote publiek, dus de keuze de serie te remaken is niet gek.

Bron: Deadline

Lees meer over: Bewitched, sitcom, remake, sony pictures tv, deadline, abc, abby kohn, marc silverstein, Nicole kidman, will Ferrell, sol saks, Elizabeth Montgomery

Informatie over de serie: Bewitched

Populair nieuws