Alexandra Breckenridge in vijfde seizoen 'The Walking Dead'

Alexandra Breckenridge seizoen 5 The Walking Dead

De actrice zou volgend seizoen een vaste aanwezige worden.

Jim Pedd, 17 oktober 2014 om 12:55

Alexandra Breckenridge is toegevoegd aan de cast van het vijfde seizoen van The Walking Dead. Details over haar personage zijn er nog niet, maar The Hollywood Reporter meldt dat de actrice een terugkerende rol krijgt dit seizoen en in het zesde seizoen een vaste aanwezige wordt.
Haar personage zou volgens de geruchten Samantha heten en een aantrekkelijke, sterke, slimme, charmante en weldenkende vrouw zijn met een kwetsbare kant. Ze is een moeder met scherpe geest en een getalenteerd kunstenares zijn. AMC wilde de geruchten niet bevestigen, maar gaf wel aan dat de naam Samantha ook gewoon nep zou kunnen zijn.

In dit vijfde seizoen is de groep van Rick Grimes (Andrew Lincoln) op pad, zoekende naar een nieuwe plek om zich te vestigen. ”Er zullen dit jaar veel verschillende locaties langskomen. Er zullen stedelijke omgevingen en suburbs zijn en natuurlijk alles wat daar tussenin ligt,” vertelde showrunner Scott Gimple over de locaties van het seizoen.

Als we kijken naar de locaties in de comics, zal de groep uitkomen bij de Alexandria Safe-Zone, waar ze lange tijd blijven. In de Verenigde Staten zijn afleveringen op zondagen te zien. In Nederland volgt de uitzending standaard een dag later op Fox.

Bron: THR

Lees meer over: the walking dead, alexandra breckenridge, seizoen 5, scott gimple, rick grimes, amc, andrew lincoln, comics, amc

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws