search
Donkere wolken voor een nieuw seizoen van de serie 'Swamp Thing'?
Series / Nieuws

Donkere wolken voor een nieuw seizoen van de serie 'Swamp Thing'?

Het lijkt er niet op dat er een nieuw seizoen komt van de serie Swamp Thing.

Hoewel televisieserie Swamp Thing van DC Universe een succesvol nieuw leven beleefd op The CW, is de kans op een tweede seizoen toch erg klein.

De serie ging in april 2019 van start op DC Universe en werd daar al snel stopgezet, nog voordat het eerste seizoen volledig te zien was. TV Line meldt nu dat, ondanks het succes van de serie op The CW, er geen tweede seizoen komt.

Allang verkeken
Dat komt onder meer omdat alle sets "allang vernietigd" zijn. De contracten die men had met de castleden zijn ook al verlopen. En daarom wijzen bronnen van TV Line er dan ook op dat "alle tekenen erop wijzen dat het tweede seizoen nooit zal gebeuren."

De manier waarop de serie ook heel plotseling geannuleerd werd is erg pijnlijk geweest en leidt er dan ook toe dat de kans klein is dat er een nieuw seizoen komt. De redenen achter het annuleren lagen in meerdere elementen.

Allereerst zou de studio zijn belastingvoordelen verloren zijn in North Carolina. Ook zou men niet bereid zijn om de miljoenen neer te tellen om de sets op te kunnen slaan. Bovendien geloofden volgens de verhalen de studiobazen niet dat de serie een lang leven beschoren zou zijn.

Lees ook: Krijgt DC-serie 'Swamp Thing' tóch een tweede seizoen?

Lees ook: DC-serie 'Swamp Thing' krijgt toch nog een nieuw seizoen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen