Deze series zijn nieuw op Amazon Prime Video

Deze series zijn nieuw op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video voegde weer niet zo heel veel nieuwe series toe de afgelopen week.

Jim Pedd, 16 januari 2021 om 10:00

Op dit moment zijn er twee series bezig op Amazon Prime Video, die wekelijks een nieuwe aflevering krijgen. Ook kwamen er enkele nieuwe series op de streamingdienst.
Helaas was het verder wat series betreft ook redelijk rustig op de streamingdienst. Daar waar er de afgelopen drie weken wekelijks tientallen nieuwe films werden toegevoegd, gaat dat wat series betreft niet op.

De nieuwe series
We zetten de nieuwe series voor je op een rij. Het gaat dus enkel om een paar series die een gloednieuwe aflevering gekregen hebben, waarmee Amazon Prime Video dus blijft inzetten op originele series, om zo meer abonnees aan zich te binden. Daarnaast zijn er wat nieuwe series.

American Gods S03E01: Als Shadow de god Wisakedjak ontmoet, deelt die een profetie met hem over zijn lotsbestemming.

The Expanse S05E07: Naomi probeert wanhopig haar zoon te redden van Marco. Op de Roci strijdt Holden om het laatste protomolecuul.

Law & Order; Special Victims Unit (seizoen 11-13): Rechercheur Olivia Benson (Emmy-winnaar Mariska Hargitay) neemt de leiding in deze heftige serie in een nieuw seizoen vol emotionele verhalen. Bij haar voegen zich de nieuwe vaste acteurs Kelli Giddish ('Chase') and Danny Pino ('Cold Case') als rechercheurs Amanda Rollins en Nick Amaro.

James May: Oh Cook! (1 seizoen): James May is geen kok. Maar dat is het punt: je hoeft geen briljante kok te zijn om lekker eten te maken. Vanuit de keuken van een thuiseconoom neemt hij ons mee naar het Verre Oosten, het Middellandse Zeegebied en de lokale pub. Hij creëert heerlijke recepten die je zelf ook kunt maken met ingrediënten die je echt kunt kopen. En dat alles zonder de gebruikelijke trucjes van kookprogramma’s.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws