search
Zeer nieuws voor fans van Deense serie 'Borgen'!
Series / Nieuws

Zeer nieuws voor fans van Deense serie 'Borgen'!

De opnames voor het vierde seizoen van de reeks zijn inmiddels begonnen...

Het vierde seizoen van de Deense serie Borgen laat reeds even op zich wachten. Nu is er gelukkig voor de fans licht aan het einde van de tunnel.

Vandaag raakte bekend dat de opnames voor het vierde seizoen van de serie Borgen inmiddels zijn begonnen. De eerste scènes werden voorbije maandag gedraaid in de Deense hoofdstad Kopenhagen.

In eerste instantie liep de serie Borgen van 2010 tot 2013. Vorig jaar werd in april plots aangekondigd dat er nog een vierde deel zou worden gemaakt door de Deense omroep DR. Dit keer verloopt de productie echter in samenwerking met Netflix.

Bekende cast
De hoofdrollen in het vierde seizoen van de serie zijn terug weggelegd voor actrices Sidse Babett Knudsen en Birgitte Hjort Sørensen. Zij kruipen aldus terug in de huid van de personages Birgitte Nyborg en Katrine Fønsmark. Ook nagenoeg alle andere hoofdpersonages zullen terug van de partij zijn.

Ondanks het feit dat het grootste deel van de cast dus terugkeert voor het nieuwe seizoen geldt dat niet voor Pilou Asbæk. Hij speelde de rol van Kasper Juul. Later was de acteur te zien in de HBO-hitserie Game of Thrones waarin hij de rol vertolkte van Euron Greyjoy.

Ondanks het feit dat de opnames voor het vierde seizoen ondertussen reeds zijn begonnen moeten we het nieuwe deel niet meer dit jaar verwachten. De première staat op dit moment dan ook gepland voor 2022.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen