Prachtige beelden 'Lord of the Rings'-achtige serie 'The Wheel of Time'

Prachtige beelden 'The Wheel of Time'

Amazon-serie The Wheel of Time ziet er echt mooi uit op deze nieuwe concept art.

Jim Pedd, 17 januari 2021 14:17

Amazon Prime Video werkt hard aan The Wheel of Time, een gloednieuwe televisieserie gebaseerd op de epische fantasyboeken van Robert R.R. Jordan.
De serie is qua schaal en omvang net zo groots als The Lord of the Rings en dat blijkt ook weer uit nieuwe concept art die vandaag online is gezet door Amazon.

Korte teaser
In een korte teaser van 17 seconden zien we heel wat prachtige concept art voorbij komen. Zo zien we de caravaan van Tinker, de viering van Winternight op Emond's Field, en ook wat andere locaties. Zo lijkt het erop dat de protagonist Rand en zijn vriend Mat zien staan terwijl ze op een brug naar de wereld kijken.The Wheel of Time speelt zich af in een fantasiewereld die nog hersteld van de 'Breaking of the World'. Dat was een moment waarop alle mannen die magie kunnen gebruiken helemaal gek werden toen de bron van hun krachten gecorrumpeerd werd.

De serie draait om een groep jongeren die verzeild raken in een grootste profetie rond de wedergeboorte van de Dragon, de kampioen van het licht en de persoon die de wereld ooit stuk maakte.

Lees ook: 'Lord of the Rings'-achtige fantasyserie 'Wheel of Time' wijkt af van het originele verhaal

Lees ook: Nieuwe korte trailer peperdure Amazon-serie 'The Wheel of Time': de nieuwe 'Game of Thrones?'

Lees meer over: The Wheel of Time, Robert Jordan, Amazon, Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws