Nieuwe korte trailer peperdure Amazon-serie 'The Wheel of Time': de nieuwe 'Game of Thrones?'

Teaser epische Amazon-serie 'The Wheel of Time'

Eindelijk een nieuwe blik op de grootschalige fantasy-serie van Amazon Prime.

Zilko Tarici, 4 december 2020 11:38

Amazon Prime heeft een nieuwe teaser vrijgegeven van de grootschalige fantasy-serie The Wheel of Time, een verfilming van Robert Jordans populaire boekenreeks. De Oscar genomineerde Rosamund Pike (Gone Girl) speelt de hoofdrol.
In de teaser wordt een zwaard geïntroduceerd dat een belangrijke rol speelt in de serie. Kort nadat deze clip online verscheen, nam bedenker Rafe Judkins daarnaast de gelegenheid om vragen te beantwoorden over de peperdure serie. De opvallendste opmerking is dat de makers zich niet enkel focussen op het verfilmen van het eerste boek, maar de gehele saga:

"We benaderen dit als een verfilming van de hele boekenreeks, en niet elk boek afzonderlijk. We hopen dan ook dat seizoen 1 meer zal aanvoelen als de hele Wheel of Time-reeks, in plaats van enkel Eye of the World [de eerste van 14 boeken]. Dat gezegd hebbende: geen Moiraine-staf. Laat de chaos beginnen!"

The Wheel of Time wordt ergens in 2021 verwacht op Amazon Prime.Lees ook: Eerste teaser 'Lord of the Rings'-achtige fantasyserie 'The Wheel of Time'

Lees ook: Amazons epische fantasyserie 'The Wheel of Time' maakt vorderingen

Bron: Amazon Prime

Lees meer over: The Wheel of Time, Rosamund Pike, Amazon Prime

Populair nieuws