Deze topseries kan je vanaf deze week op je favoriete streamingdienst zien

Deze topseries kan je vanaf deze week streamen

Check hier het overzicht van de nieuwste topseries die je vanaf deze week kan streamen.

Jim Pedd, 18 januari 2021 om 14:04

Elke week kan je tientallen nieuwe series verwachten op je favoriete streamingdiensten. Het kan daardoor ook wel eens moeilijk zijn om te weten waar je allemaal naar uit kan kijken.
Gelukkig hebben we elke week een overzicht met de drie topseries waar je naar uit kan kijken op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland en Disney+. We zetten ze op een rij!

SUITS seizoen 8, deel II: vanaf 23 januari op Netflix
Met Mike, Rachel en Jessica uit het beeld, opent het achtste seizoen van Suits met Harvey en zijn team die vechten tegen Robert, zodat ze ook echt relevant blijven binnen de firma. Alex Williams voegt zich bij Harvey, terwijl nieuwkomer Samantha Wheeler zich bij die van Robert voegt, beiden hopen daarmee genoeg erkenning te krijgen om partner te worden. Naarmate het seizoen voortduurt, gaat het team om met moeilijke zaken, verraders in hun midden, relatieproblemen en oude rivaliteiten.


FATE: THE WINX SAGA, seizoen 1: vanaf 22 januari op Netflix
Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.


STAR TREK: LOWER DECKS, seizoen 1: vanaf 22 januari op Amazon Prime Video
Star Trek: Lower Decks richt zich op de ondersteunende bemanning van één van de minst belangrijke schepen van de Starfleet, de U.S.S Cerritos, en speelt zich af in het jaar 2380. Stuurmannen Mariner, Boimler, Rutherford en Tendi moeten hun taken en hun sociale leven gewoon voortzetten, terwijl het schip regelmatig wordt opgeschrikt door een hoeveelheid sci-fi verschijnselen.


Lees meer over: Netflix, Amazon Prime Video, streaming, Suits, Fate the Winx Saga, Star Trek Lower Decks

Populair nieuws