Eerste plotdetails 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Eerste plotdetails 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Patrick Stewart laat eindelijk wat details over de toekomst van Star Trek: Picard horen.

Jim Pedd, 18 januari 2021 13:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het tweede seizoen van Star Trek: Picard gaan in februari van start. Acteur Patrick Stewart heeft er zin in om weer terug te keren als Jean-Luc Picard.
Zoveel zelfs dat hij in een nieuw interview laat weten waar de serie heen zal gaan met het tweede seizoen. Sinds het einde van de eerste reeks is Picard iemand anders; hij zou dood zijn gegaan als zijn vrienden zijn bewustzijn niet getransplanteerd zouden hebben naar een synthetisch lichaam. Dat lijkt impact te hebben op het verhaal van de nieuwe reeks.

Heel ander verhaal
"Dat is de vraag die ik aan Akiva Goldsman en Terry Matalas heb voorgelegd toen we het samen over het verhaal hadden," aldus Stewart. "Ik moest weten of er een kans bestond dat, wat ze met mij gedaan hadden toen ze mijn leven gered hadden, impact zou kunnen hebben op de persoonlijkheid of op het gedrag van Picard."

"Ze hadden het gevoel dat dit waarschijnlijk niet zo zou zijn. Maar er bestaat wel een optie, mochten we die kant op willen. Er is natuurlijk ook een ander menselijk aspect dat we zien in het tweede seizoen, maar daar mag ik niets over zeggen."

De impact daarvan gaat volgens Stewart groot zijn. Kom dus maar op met dat tweede seizoen!

Lees ook: 'Star Trek: Picard' brengt weer iemand terug die we lang niet zagen in 'Star Trek'

Lees ook: 'Star Trek: Picard'-personage is vernoemd naar oude bekende

Bron: Gold Derby

Lees meer over: Star Trek Picard, Patrick Stewart, CBS All Access

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws