search

Ons nieuws van maandag 18 januari 2021

Dit zijn de hoofdrolspelers van de serie 'I Know What You Did Last Summer'
Series / Nieuws

Dit zijn de hoofdrolspelers van de serie 'I Know What You Did Last Summer'

De cast van de veelbelovende Amazon Prime Video serie krijgt steeds meer vorm...

Vorig jaar verraste Amazon vriend en vijand door aan te kondigen dat ze een serie zou gaan maken van de film I Know What You Did Last Summer. Nu lijkt het project langzaam maar zeker vorm te krijgen.

Voor I Know What You Did Last Summer geldt dat het een seriebewerking is van een bekende en populaire horrorfilm die verscheen in het jaar 1997. Uiteraard werd er ook een boek van op de markt gebracht. Het boek kwam van de hand van Lois Duncan en stamt uit het jaar 1973.

De serie werd vorig jaar besteld door Amazon en wordt een Amazon Prime Video exclusive. De serie zal uiteraard terug het verhaal vertellen van een groep tieners die na een dodelijk ongeval op hun eindexamenavond geconfronteerd worden met een mysterieuze moord. Eerder heeft Amazon wel aangegeven dat het verhaal verteld zal worden met een actuele twist.

Fijne cast
Nu weten we dus ook welke namen we aan het werk zullen zien in de serie. De cast bestaat dan ook uit onder meer Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman en Ashley Moore. Andere namen die in het oog springen zijn bijvoorbeeld Sebastian Amoruso, Fiona Rene en Cassie Beck. Ook Brooke Bloom, bekend van Homecoming en Bill Heck uit Locke & Key maken deel uit van de cast.

Welke rollen de verschillende acteurs en actrices precies zullen vervullen is momenteel nog niet bekend. De productie wordt later deze maand opgestart op het eiland Hawaï.

Wanneer de serie op Amazon Prime Video te zien zal zijn is tot dusver nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peaky Blinders' stopt met het zesde seizoen, maar dat is niet het einde?
Series / Nieuws

'Peaky Blinders' stopt met het zesde seizoen, maar dat is niet het einde?

De hitserie van de BBC doet het echt enorm goed, maar stopt na het zesde seizoen.

De serie Peaky Blinders stopt na het aankomende zesde seizoen. Dat laat de BBC zojuist weten.

Bedenker Steven Knight gaf vandaag een statement vrij waarin hij het nieuws bevestigt. Het aankomende seizoen wordt volgens hem een echte knaller, maar ook meteen het allerlaatste.

Er staat veel op het spel
"Peaky is terug en met een knaller. Na de opgelegde productievertraging door het coronavirus, treffen we de familie straks in groot gevaar. Er staat meer op het spel dan ooit tevore. We geloven dat dit ons beste seizoen tot nu toe wordt en dat onze buitengewone fans ervan gaan houden. Hoewel de televisieserie tot een einde komt, gaat het verhaal door," aldus Knight.

Hij zei niet in welke vorm de serie door zal gaan. Maar ook uitvoerend producent Caryn Mandabach bevestigt het. "Steve's scripts zijn ongelofelijk en vormen het einde van een episch verhaal, dat het publiek al sinds 2013 boeit. Maar de wereld van de Peaky Blinders blijft absoluut voortbestaan."

Wellicht dat er bijvoorbeeld gewerkt wordt aan een spin-off of een andere vorm van media om het verhaal door te vertellen. Centraal staat Thomas Shelby en zijn misdaadsyndicaat dat begin twintigste eeuw alles doet om macht te vergaren.

Lees ook: Adolf Hitler in 'Peaky Blinders' seizoen 6?

Lees ook: 'Peaky Blinders' seizoen 6: Dit moet je weten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De opwindende sci-fi-serie 'Tribes of Europa'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De opwindende sci-fi-serie 'Tribes of Europa'

Netflix hoopt met deze nieuwe Duitse-original het succes van onder meer 'Dark' te evenaren...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ben jij één van de vele fans van onder meer Dark en Barbarian? Dan zal je wellicht ook het nieuwe Tribes of Europa kunnen waarderen.

Tribes of Europa neemt ons mee in de toekomst van Europa. De reeks speelt zich dan ook af in het jaar 2074. In die tijd wordt het continent opgesplitst in verschillende stamstaten die strijden om de macht. Voor drie broers en zussen genaamd Kiano, Liv en Elija geldt dat ze verstrikt raken in het conflict. Dit gebeurt op het moment dat ze in het bezit komen van een mysterieuze kubus.

Tribes of Europa is een sci-fi-serie die bestaat uit in totaal zes afleveringen. De volledige reeks is te bekijken op Netflix vanaf morgen, dinsdag 19 januari 2021.

Succesvol
Tot dusver zijn verschillende Duitse Netflix-originals behoorlijk succesvol gebleken. Het ging hierbij dan onder meer om Dark en om Barbarian. Netflix hoopt met deze nieuwe productie dat succes terug te kunnen evenaren.

Ben jij ook al benieuwd naar wat deze nieuwe original van Duitse bodem allemaal zal te bieden hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' krijgt 'Herogasm'-aflevering met een superheldenorgie
Series / Nieuws

'The Boys' krijgt 'Herogasm'-aflevering met een superheldenorgie

Het moet nog gekker in The Boys en dat gaat ze lukken ook.

Na een prima eerste seizoen en een waanzinnig tweede seizoen is The Boys misschien wel de tot op heden beste superheldenserie gemaakt. De serie van Amazon Prime Video krijgt uiteraard een derde seizoen.

En aan dat seizoen wordt nu hard gewerkt. De opnames zijn nog niet gestart, maar de schrijvers werken hard aan de scripts. The Boys-showrunner Eric Kripke heeft nu onthuld dat de zesde aflevering bijzonder raar gaat worden.

Herogasm-aflevering in seizoen 3
De aflevering gaat verhaallijnen gebruiken uit de comic The Boys: Herogasm uit 2010. Die comic gaat over een heus superhelden-orgiefestival. Het script wordt of is geschreven door Jessica Chou.

"Vanaf dag één daagde iedereen mij uit om deze aflevering te maken," aldus Kripke via zijn onderstaande Twitter-berichtje.

De eerdere seizoenen bestonden uit acht afleveringen en naast seizoen 3 is ook de spin-off G-Men in de maak, over superhelden op de middelbare school.Lees ook: Goed nieuws voor fans van superheldenactieserie 'The Boys'
Lees ook: Twee van de grootste series uit 2020 vinden elkaar in een merkwaardige mash-up
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze topseries kan je vanaf deze week op je favoriete streamingdienst zien
Series / Featured

Deze topseries kan je vanaf deze week op je favoriete streamingdienst zien

Check hier het overzicht van de nieuwste topseries die je vanaf deze week kan streamen.

Elke week kan je tientallen nieuwe series verwachten op je favoriete streamingdiensten. Het kan daardoor ook wel eens moeilijk zijn om te weten waar je allemaal naar uit kan kijken.

Gelukkig hebben we elke week een overzicht met de drie topseries waar je naar uit kan kijken op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland en Disney+. We zetten ze op een rij!

SUITS seizoen 8, deel II: vanaf 23 januari op Netflix
Met Mike, Rachel en Jessica uit het beeld, opent het achtste seizoen van Suits met Harvey en zijn team die vechten tegen Robert, zodat ze ook echt relevant blijven binnen de firma. Alex Williams voegt zich bij Harvey, terwijl nieuwkomer Samantha Wheeler zich bij die van Robert voegt, beiden hopen daarmee genoeg erkenning te krijgen om partner te worden. Naarmate het seizoen voortduurt, gaat het team om met moeilijke zaken, verraders in hun midden, relatieproblemen en oude rivaliteiten.FATE: THE WINX SAGA, seizoen 1: vanaf 22 januari op Netflix
Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.STAR TREK: LOWER DECKS, seizoen 1: vanaf 22 januari op Amazon Prime Video
Star Trek: Lower Decks richt zich op de ondersteunende bemanning van één van de minst belangrijke schepen van de Starfleet, de U.S.S Cerritos, en speelt zich af in het jaar 2380. Stuurmannen Mariner, Boimler, Rutherford en Tendi moeten hun taken en hun sociale leven gewoon voortzetten, terwijl het schip regelmatig wordt opgeschrikt door een hoeveelheid sci-fi verschijnselen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste plotdetails 'Star Trek: Picard' seizoen 2
Series / Nieuws

Eerste plotdetails 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Patrick Stewart laat eindelijk wat details over de toekomst van Star Trek: Picard horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het tweede seizoen van Star Trek: Picard gaan in februari van start. Acteur Patrick Stewart heeft er zin in om weer terug te keren als Jean-Luc Picard.

Zoveel zelfs dat hij in een nieuw interview laat weten waar de serie heen zal gaan met het tweede seizoen. Sinds het einde van de eerste reeks is Picard iemand anders; hij zou dood zijn gegaan als zijn vrienden zijn bewustzijn niet getransplanteerd zouden hebben naar een synthetisch lichaam. Dat lijkt impact te hebben op het verhaal van de nieuwe reeks.

Heel ander verhaal
"Dat is de vraag die ik aan Akiva Goldsman en Terry Matalas heb voorgelegd toen we het samen over het verhaal hadden," aldus Stewart. "Ik moest weten of er een kans bestond dat, wat ze met mij gedaan hadden toen ze mijn leven gered hadden, impact zou kunnen hebben op de persoonlijkheid of op het gedrag van Picard."

"Ze hadden het gevoel dat dit waarschijnlijk niet zo zou zijn. Maar er bestaat wel een optie, mochten we die kant op willen. Er is natuurlijk ook een ander menselijk aspect dat we zien in het tweede seizoen, maar daar mag ik niets over zeggen."

De impact daarvan gaat volgens Stewart groot zijn. Kom dus maar op met dat tweede seizoen!

Lees ook: 'Star Trek: Picard' brengt weer iemand terug die we lang niet zagen in 'Star Trek'

Lees ook: 'Star Trek: Picard'-personage is vernoemd naar oude bekende
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Lucifer' op Netflix? Dan hebben we minder goed nieuws voor je..
Series / Nieuws

Fan van 'Lucifer' op Netflix? Dan hebben we minder goed nieuws voor je..

Lucifer moet nog altijd de tweede helft van het vijfde seizoen laten zien.

Het is 2021 en dit jaar staat ons een teleurstellend feit te wachten. Netflix-hit Lucifer gaat namelijk in rap tempo richting zijn einde. Dit jaar moet de tweede helft van het vijfde seizoen te zien zijn, waarna we later de zesde en laatste reeks krijgen.

Helaas lijkt het erop dat het nog wel even kan duren voordat het tweede deel van het vijfde seizoen dan eindelijk te zien is op Netflix. De schrijvers laten dat op Twitter weten.

Premièredatum is onbekend
Op de Twitter-account schrijven ze: "we weten dat iedereen dit wil weten. Maar de waarheid is dat zelfs WIJ niet weten wanneer Lucifer seizoen 5B te zien zal zijn. Het is nog niet af."Natuurlijk heeft de vertraging te maken met het coronavirus. Dat leidde er eerder al toe dat de opnames van het vijfde seizoen stil kwamen te liggen.

De productie werd later hervat om ervoor te zorgen dat de serie alsnog te zien kon zijn. En ondanks dat de opnames van het seizoen wel afgerond zijn, zijn de visueel effecten en andere zaken dat dus nog niet.

Lees ook: Seizoen 6 van 'Lucifer' heeft met veel tegenslagen te maken maar gaat stug door

Lees ook: 'Lucifer' scoort twee verrassende nieuwe gezichten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wordt dit het plot van 'Star Trek: Discovery' seizoen 4?
Series / Nieuws

Wordt dit het plot van 'Star Trek: Discovery' seizoen 4?

Het verhaal van Star Trek: Discovery seizoen 4 lijkt nu al een beetje onthuld te zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Star Trek: Discovery bracht de serie verder in de toekomst dan welke serie in Star Trek dan ook. Voor het eerst zagen we de 32ste eeuw.

En dat tijdperk bleek behoorlijk interessant. Door The Burn, waarbij vrijwel alle schepen die op warp-snelheid reisden, ontploften die allemaal. Nu er een nieuwe bron van dilithium gevonden is en de Burn nooit meer voor kan komen, is er weer interstellair reizen mogelijk.

Federation opbouwen
Het vierde seizoen van de CBS All Access-serie lijkt ook vooral te draaien om de wederopbouw van de Federation.

In een fictieve blog op Instagram leren we via Michael Burnham (gespeeld door Sonequa Michael-Green) wat de missie van haar schip gaat zijn: "Een van de laatste voordat ik het privilege heb mijzelf Captain te noemen," begint ze. Na een korte inleiding is ze duidelijk over haar toekomst:

"Nu we eindelijk alle antwoorden hebben, kunnen we beginnen met de wederopbouw. Het is tijd om weer verbindingen te leggen. Te genezen. En ik ben er trots op daar onderdeel van te mogen zijn."

Bekijk op instagram


Lees ook: 'Star Trek'-franchise explodeert helemaal op CBS All Access

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 4: plot, releasedatum en cast onthuld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: 'Lord of the Rings'-serie krijgt meerdere spin-offs
Series / Nieuws

Gerucht: 'Lord of the Rings'-serie krijgt meerdere spin-offs

Amazon betaalde 250 miljoen dollar voor de rechten op Lord of the Rings, dus waarom niet?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon maakt van Lord of the Rings al een van de duurste series in de geschiedenis. Het bedrijf telde 250 miljoen dollar neer voor de rechten op de franchise van J.R.R. Tolkien en zal ook nog eens 5 seizoenen maken.

Daardoor gaat er naar het schijnt een kleine 1 miljard dollar in de serie zitten de komende tijd. Er hangt dus veel van af, maar we weten dankzij nieuwsberichten van de afgelopen tijd dat de studio ook echt nergens op bezuinigt.

Spin-offs op komst
Nu gaat het gerucht, via de relatief betrouwbare Daniel Richtman, dat Prime Video kijkt naar de mogelijkheid om spin-offs te maken. Hij zegt zelfs dat er meerdere spin-offs in de maak zijn van de epische serie.

Dat terwijl er natuurlijk nog geen enkele aflevering te zien was van Lord of the Rings. Het kan dus alle kanten op: voor Amazon hangt er hoe dan ook enorm veel van af of de serie wel slaagt. Mocht dat niet gebeuren, is het een uiterst dure misser.

Het lijkt niet heel onwaarschijnlijk dat er al gedacht wordt aan een mogelijke spin-off. Dat moest bijna wel, gezien de hoge bedragen waar het hierbij om gaat, evenals de voortdurende populariteit van de franchise.

Lees ook: 'Lord of the Rings'-serie wekt het legendarische kwaad Sauron weer tot leven?

Lees ook: 'The Lord of the Rings'-serie bezoekt bekende locaties maar ook de verste uithoeken
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer voor de serie 'Young Rock' van superster Dwayne Johnson
Series / Trailer

Eerste trailer voor de serie 'Young Rock' van superster Dwayne Johnson

Bekijk hier de eerste beelden van Young Rock, een nieuwe komedieserie.

Acteur Dwayne Johnson is natuurlijk een van de beroemdste mensen van de wereld. Zijn werk begon in het worstelen, maar hij werd daarna een van de bekendste Hollywood-sterren.

Veel mensen kennen The Rock al vanaf het begin, maar voor degenen die hem nog niet kenden, krijgen we straks de serie Young Rock te zien. Vandaag werd al bekend dat die serie volgende maand van start gaat en nu is er ook een eerste blik op de serie vrijgegeven.

Eerste trailer
Dwayne Johnson liet op zijn Instagram-kanaa zien hoe de serie er uit komt te zien straks. We krijgen te zien dat "elke held een oorsprongsverhaal" heeft. "Maar nog geen volle bos gezichtshaar op zijn vijftiende."

Tegen die woorden zien we clips van de serie, met verschillende acteurs die de rol van Dwayne Johnson spelen. We zien hem als kind, als tiener en als volwassene:

Bekijk op instagram


De serie Young Rock draait om het leven van Dwayne Johnson, en laat zien hoe hij opgroeide, omringd door een familie van worstelaars. Ook zien we hoe hij football speelde aan de University of Miami.

Lees ook: Eerste foto's 'Young Rock'-serie over de jonge jaren van Dwayne Johnson (The Rock)

Lees ook: Serie 'Young Rock' over Dwayne Johnson vindt hoofdrolspelers
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dungeons & Dragons' krijgt een tv-serie van 'John Wick'-schrijver
Series / Nieuws

'Dungeons & Dragons' krijgt een tv-serie van 'John Wick'-schrijver

Er moet een Dungeons & Dragons tv-serie gaan verschijnen, naast de film!

Even geleden werd duidelijk dat acteur Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman 1984) de hoofdrol gaat spelen in de live action-bioscoopfilm Dungeons & Dragons. En nu lijkt er ook een spin-off op tv te gaan komen.

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat Hasbro, eOne en Paramount alles op alles zetten om een succes te maken van de nieuwe poging om Dungeons & Dragons tot leven te wekken. En dat bewijst het feit dat er nu ook wordt gewerkt aan een tv-serie.

Dungeons & Dragons
Volgens THR hebben de studio's Derek Kolstad (John Wick, The Falcon and the Winter Soldier) aan het werk gezet om een script op te leveren voor de tv-serie die zich uiteraard moet gaan baseren op het bekende rollenspel.

De opnames voor de live action-film zouden eind 2021 moeten gaan starten, met dus Chris Pine in de hoofdrol. De regie van de film ligt in handen van John Francis Daley en Jonathan Goldstein, bekend van Game Night en Vacation.

De kans is groot dat de serie pas na de film gaat verschijnen, maar tegenwoordig weet je maar nooit. Eerder dan eind 2022 lijken de film en serie niet te gaan verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 3 nieuwste series die op Netflix zijn verschenen
Series / Featured

Dit zijn de 3 nieuwste series die op Netflix zijn verschenen

Nieuw op Netflix! Hieronder vind je de nieuwste series die online zijn gezet.

Hieronder vind je de drie nieuwste Netflix-series die online zijn gezet. Het kunnen live-action series, animatieseries, docu-series etc. zijn. Misschien iets voor jou?

Lupin | Bing nu! | 1 seizoen

Deze Franse actiekomedie staat sinds 8 januari online en werd goed ontvangen. Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer | Bing nu! | 1 seizoen

In het zonnige, glamoureuze L.A. van 1985 ligt een genadeloos wrede seriemoordenaar op de loer. In dit waargebeurde misdaadverhaal lossen twee rechercheurs de zaak op. Deze docuserie staat sinds 13 januari online.Bling Empire | Bing nu! | 1 seizoen

Deze realityserie volgt LA's superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama. Sinds 15 januari te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
IJzersterke start voor de nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' van Disney+
Series / Nieuws

IJzersterke start voor de nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' van Disney+

De opvallende Marvel-serie is nu al een van de best ontvangen delen uit het Marvel Cinematic Universe.

Het Marvel Cinematic Universe is creatief gezien erg anders herstart dan dat de reeks midden 2019 tijdelijk stopte na Spider-Man: Far From Home. Nu begin 2021 gaan we verder met het opvallende WandaVision.

Nu blijkt dat de show tot op heden het best ontvangen deel in het Marvel Cinematic Universe is, doordat WandaVision beter scoort dan de film Black Panther. Op de Tomatometer noteert de serie namelijk 97%, tegenover de 96% van Black Panther.

Wat betreft de publieksscore is het verhaal net even anders. WandaVision scoort tot nu namelijk "slechts" 84% als Audience Score en dat is veel lager dan de 95% van Spider-Man: Far From Home.

Op naar aflevering 3
Uiteraard hebben de critici en het publiek nog lang niet alles van de serie gezien. Duidelijk is wel dat de ontvangst bij het begin ijzersterk is en dat geeft hoop op meer leuks komende weken.Lees ook: Nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' staat online! Wat zeggen de recensies?
Lees ook: Veel Superheldenactie in nieuwe trailer 'WandaVision'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight' voor Disney+ vindt zijn schurk in grote Hollywood-naam
Series / Nieuws

Nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight' voor Disney+ vindt zijn schurk in grote Hollywood-naam

De Marvel-serie Moon Knight verschijnt waarschijnlijk begin 2022 op de streamingdienst Disney+.

Niet alleen in 2021 krijgen we veel Marvel te zien op Disney+. Het gaat in 2022 gewoon door en mogelijk start dat jaar met Moon Knight over het gelijknamige Marvel-personage dat gespeeld gaat worden door Oscar Isaac (Star Wars).

En nu is ook duidelijk welke acteur de slechterik in de serie gaat spelen. Niemand minder dan Ethan Hawke is volgens The Hollywood Reporter aangetrokken om invulling te gaan geven aan de tegenstander van Marc Spector, het alter ego van Moon Knight.

Het is nog onbekend welk personage Hawke (The Purge, Training Day) gaat spelen, maar in de comics is Bushman zijn grootste tegenstander. Ook hij is een huurling en eveneens een oude vriend van Spector.

In maart start Moon Knight
De opnames voor Moon Knight zouden in maart moeten gaan starten en dat wijst erop dat de serie snel in 2022 zou kunnen verschijnen. Een andere rol in de Marvel-serie is voor actrice May Calamawy.

Andere MCU-series die in 2022 gaan verschijnen zijn onder meer She-Hulk, Secret Invasion, Ironheart en Armor Wars.

Lees ook: Nieuwe ontwikkelingen rondom de aankomende Marvel-serie 'Moon Knight'
Lees ook: Nieuwe regisseurs voor Disney+-serie 'Moon Knight' van Marvel
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaan streamingdiensten steeds minder seizoenen in één keer online zetten?
Series / Nieuws

Gaan streamingdiensten steeds minder seizoenen in één keer online zetten?

Battlestar Galactica gaat het anders doen dan andere series met een heel nieuwe strategie.

Streamingdiensten hebben de verwachtingen van het publiek ten aanzien van verhaallijnen flink veranderd. Nu hele seizoenen van series in een klap online worden gezet, verandert dat het ritme.

Dat heeft ook impact op Battlestar Galactica, waarvan Sam Esmail op dit moment een reboot maakt. Hij vertelt aan Collider dat zijn serie nog experimenteler wordt dan wat tot nu toe vertoond is.

Heel andere releasestrategie
"Toen ik het er met Peacock over had, en Mike Lesslie die een buitengewoon goede schrijver is, showrunner en schrijver van onze pilot, werden we heel opgewonden van het idee om afleveringen heel anders vrij te geven," aldus Esmail.

"Voor mij gaat het erom het juiste verhaal te vertellen in een passend aantal afleveringen. Misschien dat we drie afleveringen tegelijk vrijgeven, omdat het een gevecht van drie afleveringen is dat je in een keer vrij moet geven omdat ze bij elkaar horen."

Het is ook mogelijk dat daarna "een aflevering van 20 minuten wordt vrijgegeven met daarin de achtergrond van een personage." Uiteindelijk kan dus heel veel met dit nieuwe format en daar gaat Esmail optimaal gebruik van maken.

Lees ook: 'Battlestar Galactica'-reboot vindt een nieuwe baas
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze week slechts één nieuwe serie op Disney+ maar wel een klapper: 'WandaVision'
Series / Streaming-diensten

Deze week slechts één nieuwe serie op Disney+ maar wel een klapper: 'WandaVision'

Eindelijk is er weer eens iets grootschaligs te streamen op Disney+: de serie WandaVision.

Er verscheen deze week slechts één nieuwe serie op Disney+, maar wel meteen een grote.

Disney+ ging namelijk van start met het eerste seizoen van WandaVision. Het is een serie waar fans van filmfranchise Marvel Cinematic Universe heel erg naar uit zullen hebben gekeken.

Twee afleveringen
Deze week zijn er twee afleveringen toegevoegd van de serie. Daarmee kan je de komende weken dus uitgaan van wekelijks een nieuwe. Er komen er in totaal negen van deze serie, waarmee we dus nog zeven vrijdagen verzekerd zijn van een nieuwe aflevering.

WandaVision combineert de klassieke sitcom met het Marvel Cinematic Universe.

In WandaVision leiden Wanda Maximoff en Vision een ideaal burgerlijk leventje. Maar langzaam beginnen zij te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Dat leidt uiteindelijk tot grote actie, weten we al dankzij interviews met de cast en de crew van de serie. Overigens is deze geregisseerd door Matt Shakman en geschreven door Jac Schaeffer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.