Nieuw op Netflix: De opwindende sci-fi-serie 'Tribes of Europa'

Nieuw op Netflix: sci-fi-serie 'Tribes of Europa'

Netflix hoopt met deze nieuwe Duitse-original het succes van onder meer 'Dark' te evenaren...

Geoffrey Ketels, 18 januari 2021 om 17:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ben jij één van de vele fans van onder meer Dark en Barbarian? Dan zal je wellicht ook het nieuwe Tribes of Europa kunnen waarderen.
Tribes of Europa neemt ons mee in de toekomst van Europa. De reeks speelt zich dan ook af in het jaar 2074. In die tijd wordt het continent opgesplitst in verschillende stamstaten die strijden om de macht. Voor drie broers en zussen genaamd Kiano, Liv en Elija geldt dat ze verstrikt raken in het conflict. Dit gebeurt op het moment dat ze in het bezit komen van een mysterieuze kubus.

Tribes of Europa is een sci-fi-serie die bestaat uit in totaal zes afleveringen. De volledige reeks is te bekijken op Netflix vanaf morgen, dinsdag 19 januari 2021.

Succesvol
Tot dusver zijn verschillende Duitse Netflix-originals behoorlijk succesvol gebleken. Het ging hierbij dan onder meer om Dark en om Barbarian. Netflix hoopt met deze nieuwe productie dat succes terug te kunnen evenaren.

Ben jij ook al benieuwd naar wat deze nieuwe original van Duitse bodem allemaal zal te bieden hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer.


Lees meer over: Tribes of Europa, serie, series, Netflix

Populair nieuws