Dit zijn de hoofdrolspelers van de serie 'I Know What You Did Last Summer'

Cast 'I Know What You Did Last Summer' krijgt vorm

De cast van de veelbelovende Amazon Prime Video serie krijgt steeds meer vorm...

Door onze nieuwsredactie, 18 januari 2021 19:29

Vorig jaar verraste Amazon vriend en vijand door aan te kondigen dat ze een serie zou gaan maken van de film I Know What You Did Last Summer. Nu lijkt het project langzaam maar zeker vorm te krijgen.
Voor I Know What You Did Last Summer geldt dat het een seriebewerking is van een bekende en populaire horrorfilm die verscheen in het jaar 1997. Uiteraard werd er ook een boek van op de markt gebracht. Het boek kwam van de hand van Lois Duncan en stamt uit het jaar 1973.

De serie werd vorig jaar besteld door Amazon en wordt een Amazon Prime Video exclusive. De serie zal uiteraard terug het verhaal vertellen van een groep tieners die na een dodelijk ongeval op hun eindexamenavond geconfronteerd worden met een mysterieuze moord. Eerder heeft Amazon wel aangegeven dat het verhaal verteld zal worden met een actuele twist.

Fijne cast
Nu weten we dus ook welke namen we aan het werk zullen zien in de serie. De cast bestaat dan ook uit onder meer Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman en Ashley Moore. Andere namen die in het oog springen zijn bijvoorbeeld Sebastian Amoruso, Fiona Rene en Cassie Beck. Ook Brooke Bloom, bekend van Homecoming en Bill Heck uit Locke & Key maken deel uit van de cast.

Welke rollen de verschillende acteurs en actrices precies zullen vervullen is momenteel nog niet bekend. De productie wordt later deze maand opgestart op het eiland Hawaï.

Wanneer de serie op Amazon Prime Video te zien zal zijn is tot dusver nog niet bekend.

Lees meer over: I Know What You Did Last Summer, serie, series, Amazon, Amazon Prime Video

Populair nieuws