Nieuw op Netflix: Een enorme tijdssprong in 'Riverdale' seizoen 5

Nieuw op Netflix: 'Riverdale' seizoen 5

De eerste aflevering van het vijfde seizoen is vanaf vandaag bij Netflix te bekijken...

Geoffrey Ketels, 21 januari 2021 om 18:09

Geweldig nieuws voor fans van de serie Riverdale! Het vijfde seizoen is namelijk vanaf vandaag wekelijks te bekijken op Netflix!
Het vierde seizoen van Riverdale moest helaas worden ingekort vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Gelukkig liet het vijfde seizoen niet al te lang op zich wachten. Vanaf vandaag kan je dan ook wekelijks een nieuwe aflevering bekijken van het nieuwe seizoen op Netflix.

De makers lieten eerder reeds uitschijnen dat het restant van seizoen 4 zou worden toegevoegd aan het vijfde seizoen. Dit betekent dat we het nieuwe seizoen beginnen met een heuse prom! Vervolgens wordt er een stevige sprong in de tijd gemaakt van zomaar even 7 jaar!

Tijdssprong
De toch niet onaanzienlijke tijdssprong die wordt gemaakt zal er voor zorgen dat we te weten zullen komen hoe het er nu precies aan toegaat met de volwassen Archie, Jughead, Betty en Veronica.

Riverdale ging in première bij The CW op 26 januari 2017. Vanaf het begin was de serie meteen een instant succes. Ook op Netflix kan de serie op heel wat interesse rekenen.

Ben jij ook benieuwd naar het vijfde seizoen van Riverdale? Het nieuwe seizoen is te bekijken vanaf vandaag, 21 januari 2021 op Netflix.


Lees meer over: Riverdale, serie, series, Netflix

Populair nieuws