search
Nieuw op Netflix: Meesterlijk spionagewerk in 'Spycraft' seizoen 1

Nieuw op Netflix: Meesterlijk spionagewerk in 'Spycraft' seizoen 1

De nieuwe docu-serie maakt duidelijk hoe het spionagewerk dat wordt uitgevoerd door de jaren heen is geëvolueerd...

Geoffrey Ketels
Spionagewerk is door de jaren heen steeds belangrijker geworden. De mogelijkheden die daarvoor beschikbaar zijn, zijn bovendien ook sterk geëvolueerd. Je komt er alles over te weten in de nieuwste docu-serie op Netflix genaamd Spycraft.

De omschrijving van deze nieuwe Netflix docu-serie laat er eigenlijk weinig twijfel over bestaan wat de opzet van de reeks is. Door de jaren heen zijn de technologieën, maar zeker ook de tools die ingezet kunnen worden aanzienlijk verbeterd. In welke mate dat het geval is ontdek je in deze docuserie.

Volgens de omschrijving is het zo dat de tools die worden ingezet bij het uitvoeren van spionagewerk op vandaag zelfs net zo belangrijk zijn als de spionnen zelf. Ook dat zal dus wellicht duidelijk worden gemaakt tijdens het bekijken van Spycraft.

Spannende docu-serie
Netflix staat er om bekend kwalitatief hoogstaande docu-series af te leveren die vaak ook een uitermate correct beeld scheppen van de realiteit. Benieuwd hoe deze gloednieuwe reeks gaat uitpakken.

Kan jij al niet meer wachten om naar de docu-serie Spycraft te kijken? Dat hoeft ook niet! Deze reeks is namelijk vanaf nu te bekijken op 's werelds populairste streamingdienst Netflix!

Aanbevolen artikelen