Netflix voegde afgelopen week deze nieuwe series toe

Netflix voegde afgelopen week deze series toe

Dit kan je allemaal nieuw streamen op Netflix sinds deze week: check hier het overzicht.

Jim Pedd, 22 januari 2021 om 20:33

Netflix beleefde een redelijk goed weekje. Er zijn gelukkig wel een aantal nieuwe series toegevoegd en die zetten we vandaag voor je op een rij.
Fate: The Winx Saga (seizoen 1): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze ermee omgaan en ze voor het goede te gebruiken.

Jurassic World: Camp Cretaceous (seizoen 2): Zes tieners die naar het bijzondere avonturenkamp op Isla Nublar waren, moeten samenwerken om te overleven als de

Busted (3 seizoenen): In elke aflevering lossen zeven speurneuzen verschillende mysteries op en komen ze steeds dichter bij het antwoord op de grote vraag: wat is er gebeurd met Project D?

Blown Away (2 seizoenen): Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld.

Hallo Ninja (4 seizoenen): Gebaseerd op een boek. Beste maatjes Wesley en Georgie en hun malle kat Pretzel veranderen in ninja's en betreden een magische wereld waarin ze de boel redden en problemen oplossen.

Madre Solo Hay Dos (1 seizoen): Ludwika Paleta en Paulina Goto spelen in deze comedy, gemaakt door Carolina Rivera en Fernando Sariñana. De baby's van twee vrouwen worden bij geboorte verwisseld. Dus bedenken ze een plan om het op te lossen.

Spycraft (1 seizoen): Spionagewerk is een serieuze zaak. Mettertijd zijn de tools en technologieën die ervoor zijn ontwikkeld, net zo belangrijk geworden als de spionnen zelf.

Dix Pour Cent (4 seizoenen): Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde klanten tevreden te houden en hun bedrijf te redden.

Riverdale (S05E01): Nu het schoolfeest eraan komt, proberen Betty en Jughead het auteurmysterie op te lossen. Veronica helpt Archie bij de voorbereiding op een gevecht met een bekende.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws