Hitserie 'Outlander' seizoen 5 binnenkort te bekijken op Netflix

'Outlander' seizoen 5 staat binnenkort op Netflix

Het vijfde seizoen is op dit moment in Nederland al te bekijken via Ziggo...

Geoffrey Ketels, 22 januari 2021 om 20:38

In Nederland is het reeds mogelijk om het vijfde seizoen van de serie Outlander te bekijken op Ziggo. Binnenkort wordt dit echter ook mogelijk voor Netflix-abonnees!
In eerste instantie verscheen het vijfde seizoen van de serie Outlander naar goede gewoonte bij Starz. Een dag erna werd de reeks uitgezonden op Ziggo. Nu, toch alweer een jaar later zal het vijfde seizoen binnenkort ook te bekijken zijn op Netflix.

De serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon. Ondanks het feit dat het vijfde seizoen dus nog op Netflix moet verschijnen is de reeks wel al verzekerd van een zesde deel. Dat zesde deel werd overigens reeds aangekondigd in de zomer van 2018.

Februari
Fans van de serie Outlander die het vijfde seizoen graag op Netflix willen bekijken moeten nog maar even geduld uitoefenen. Het vijfde deel zal namelijk op de streamingdienst te bekijken zijn vanaf 17 februari van dit jaar.

Dat er ook nog een zesde seizoen aan zit te komen staat dus ook reeds vast. Wanneer deze precies te zien zal zijn is echter niet bekend.


Lees ook: Seizoen 5 van 'Outlander': Beste seizoen tot nu? [Blu-ray]

Lees meer over: Outlander, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Outlander

Populair nieuws