Disney+ voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze series toe afgelopen week

Afgelopen week was het nog best druk op streamingdienst Disney+, met vier nieuwe series.

Jim Pedd, 23 januari 2021 om 10:00

Het is een druk weekje op Disney+, met drie nieuwe series en een nieuwe aflevering van de grootschalige Marvel-serie. Volgende week is het weer een stuk rustiger en daarna gaan we februari in, een maand waarin we door de toevoeging van Star in de tweede helft meer content verwachten.
WandaVision (S01E03): Twee wezens met superkrachten en een ideaal burgerleven vermoeden dat niet alles is wat het lijkt.

Pixar Popcorn: Een kleien greep uit de collectie van Pixar mini-shorts met in de hoofdrol je favoriete personages.

Expedition Amelia: National Geographic-verkenner Dr. Robert Ballard plant een expeditie om de mysterieuze verdwijning van Amelia Earhart op te lossen. Expedition Amelia volgt de aanwijzingen die Ballard leidden naar een eiland in de Pacifische Oceaan en ze doet verder onderzoek naar Earhart, vooral over hoe ze een intrigerend historisch figuur werd.

UFO Europe: The Untold Stories: Al jarenlang houden de Europese overheden en militaire inlichtingendienst stiekem ons luchtruim in de gaten. Meldingen over UFO's - Unidentified Flying Objects - zijn verzameld en opgeslagen in duizenden vertrouwelijke dossiers. Over de inhoud van die dossiers gaat deze serie.

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws