Michael Dorn wil heel graag terugkeren in 'Star Trek'

Star Trek moet gewoon onze favoriete Klingon Worf terug brengen, stelt Michael Dorn.

Jim Pedd, 23-01-2021 11:03

Acteur Michael Dorn solliciteert weer naar een rol in het volledig opnieuw opgezette Star Trek-universum. Hij is nog altijd niet klaar met zijn werk als Worf, de Klingon security officer van de Enterprise, die ook actief was op Deep Space Nine.
De acteur zou heel graag een eigen serie willen hebben als Worf. Maar de acteur is nog altijd niet benaderd door CBS en hij weet niet zo goed waarom dat nog niet gebeurd is.

Terugkeren is mogelijk
"Ik probeer al enige tijd iemand binnen de Star Trek-wereld over te halen om een Worf-televisieserie te maken, en als het geen serie kan zijn dan een film zoals Rogue One, eentje die echt op zichzelf staat," aldus Dorn. "Ik hou namelijk van Rogue One, ik vond het briljant."

"Heel wat mensen hadden er moeite mee dat iedereen dood ging. Maar ik vond dat fantastisch. Ik schreef echt jaren geleden een scenario. Soms is er interesse in, maar soms ook niet. ik denk dat de Star Trek-wereld een personage mist nu dat echt wel wat op kan brengen."

Als Dorn even de kans krijgt, keert hij dus meteen terug. Maar: "Wat ik zo vreemd vind, is dat we zoveel Star Trek-series hebben nu en Worf in geen enkele een rol heeft. Het is vreemd, het is niet alsof ik iemand iets aangedaan heb. Althans, ik hoop het niet, maar wie weet?"

Lees ook: Eerste plotdetails 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Lees ook: 'Star Trek: Picard' brengt weer iemand terug die we lang niet zagen in 'Star Trek'

Bron: HGL

Lees meer over: Star Trek, Worf, Michael Dorn, CBS All Access

Populair nieuws