Nieuw op Netflix: De laatste afleveringen van 'Suits' seizoen 8

Nieuw op Netflix: Het einde van 'Suits' seizoen 8

Het achtste seizoen van de populaire serie 'Suits' is terug op Netflix met de laatste afleveringen...

Geoffrey Ketels, 22 januari 2021 om 15:43

Ben jij ook benieuwd naar hoe het achtste seizoen van Suits afloopt? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Je kan het namelijk vanaf morgen, zaterdag 23 januari 2021 ontdekken op streamingdienst Netflix.
Het achtste seizoen van de serie Suits kon niet in één keer worden bekeken op streamingdienst Netflix. Er werd dan ook voor het gekozen om het achtste seizoen in twee delen te kappen. Het eerste deel bestaande uit 10 afleveringen was eerder al te zien op Netflix.

Nu is de tijd aangebroken om het achtste seizoen af te werken. Vanaf morgen zijn dan ook de laatste 6 afleveringen van het achtste seizoen op de streamingdienst te bekijken.

Negende seizoen
Met het achtste seizoen komt er nog geen einde aan deze populaire serie. Er zal immers ook nog een negende seizoen verschijnen. Als de verwachtingen worden ingelost zou deze mogelijks ergens komende zomer in Nederland te zien moeten zijn.

Wil je alvast een voorsmaakje van de laatste 6 afleveringen van het achtste seizoen van de serie Suits? Bekijk dan zeker nog even de onderstaande trailer.


Lees meer over: Suits, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Suits

Populair nieuws