Brute trailer extra afleveringen 'The Walking Dead' S10

Het tiende aflevering wordt binnenkort uitgebreid met een paar nieuwe afleveringen.

Zilko Tarici, 22 januari 2021 15:40

AMC heeft vandaag een nieuwe trailer online gezet van het verlengde tiende seizoen van The Walking Dead. In de zes nieuwe verhalen wordt de nadruk gelegd op personages Daryl, Carol, Maggie en Negan. Ook lijkt het erop dat we de nasleep van de grote Whisperer War te zien gaan krijgen.
The Walking Dead begon ruim 10 jaar geleden als het verhaal van een man die in een met zombies geïnfesteerde wereld zijn familie probeert te vinden. Die familie groeit echter gestaag, waarna hele gemeenschappen worden gevormd die het tegen elkaar opnemen en de zombie-epidemie moeten doorstaan.

De doden blijven lopen
In de meest recente afleveringen van The Walking Dead zagen we de val van Alpha (Samantha Morton) en het einde van de Whisperers War. De Kingdom kwam ten einde en Hilltop was zo goeg als vernietigd, terwijl Alexandria zich voorbereidde op een laatste strijd.

De cast van The Walking Dead bestaat uit namen als Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Cailey Fleming, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Khary Payton, Cooper Andrews, Jeffrey Dean Morgan, Avi Nash, Nadia Hilker, Lauren Ridloff, Angel Theory, Dan Fogler, Samantha Morton en Ryan Hurst. Thora Birch en Kevin Carroll waren toevoegingen aan het tiende seizoen.

The Walking Dead keert terug op 28 februari a.s.Lees ook: 'The Walking Dead' brengt Maggie terug in nieuwe promo

Lees ook: Waar en wanneer kan je dit jaar nieuwe afleveringen 'The Walking Dead' gaan kijken?

Bron: AMC

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Jeffrey Dean Morgan, Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws