Prime Video komt met opvallend nieuws over nieuwe serie 'The Offenders'

Opvallend nieuws over Amazon-serie 'The Offenders'

Het eerste seizoen is nog steeds in productie, maar zal te zien zijn op Amazon Prime Video...

Geoffrey Ketels, 26 januari 2021 om 18:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de nieuwe komedieserie The Offenders moet nog op Amazon Prime Video verschijnen, maar toch is ze nu al verzekerd van een vervolg.
De nieuwe serie The Offenders zal te bekijken zijn via verschillende kanalen. In eerste instantie zal ze uiteraard worden toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video. Daarnaast zal ze echter ook te bekijken zijn op BBC One. Beide netwerken hebben ondertussen aangegeven dat ze de reeks nu al hebben vernieuwd voor een tweede seizoen.

Het eerste seizoen van de nieuwe komedieserie is in ieder geval stevig geplaagd door het Coronavirus. Na amper twaalf dagen moest de productie immers reeds worden stopgezet. Inmiddels is ze wel terug hervat in Groot-Brittannië.

Aansluitende opnames seizoen 2
Als alles goed gaat en de stijgende Coronacijfers in Groot-Brittannië niet terug roet in het eten gooien zouden de opnames van het tweede seizoen van The Offenders aansluitend op de opnames van het eerste seizoen worden uitgevoerd.

The Offenders zal het verhaal vertellen van een groep bestaande uit zeven vreemden die allen afkomstig zijn uit verschillende lagen van de bevolking. Op het ogenblik dat ze betrokken raken bij elkaars leven komen ze ook in aanraking met een gevaarlijke, criminele bende.

Wanneer het eerste seizoen van deze reeks precies te bekijken zal zijn is tot dusver nog niet bekend.

Lees meer over: The Offenders, serie, series, komedieserie, Amazon, Amazon Prime Video, BBC

Populair nieuws