Nieuw op Netflix: Een mogelijke burgeroorlog in 'Snowpiercer' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'Snowpiercer' seizoen 2

Ondertussen weten we ook met zekerheid dat er nog een derde seizoen komt...

Geoffrey Ketels, 26 januari 2021 om 18:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de serie Snowpiercer! Het tweede seizoen van de reeks is namelijk vanaf vandaag te bekijken op Netflix!
Het tweede seizoen van deze serie belooft weer heel wat spannende momenten met zich mee te brengen. Het lijkt er in ieder geval naar uit te zien dat de situatie op de trein niet is verbeterd, in tegendeel. De kans dat er een burgeroorlog uitbreekt lijkt dan ook groter dan ooit.

Voor de verhaallijn van de serie werd er gekeken in de richting van de gelijknamige film die afkomstig is van de hand van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho. Deze film zag het levenslicht in het jaar 2013. Bovendien verscheen er ook een Franstalige strip over genaamd Le Transperceneige. Deze verscheen in het jaar 1982.

Enorm lange productietijd
Snowpiercer kenmerkt zich door een ongelofelijk lange productieduur. Het eerste seizoen was dan ook zomaar even 3 jaar lang in productie. Ze werd geplaagd door enkele stevige meningsverschillen die er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat zelfs een deel van de crew en cast zijn opgestapt.

Het eerste seizoen van Snowpiercer werd over het algemeen goed onthaald. Dat het vertrouwen in de serie groot is blijkt ook uit het feit dat er nu reeds een derde seizoen is aangekondigd.

Het tweede seizoen van Snowpiercer is vanaf vandaag wekelijks te bekijken op streamingdienst Netflix.

Lees ook: Zeer goed nieuws voor de apocalyptische serie 'Snowpiercer'

Lees meer over: Snowpiercer, serie, series, Netflix

Populair nieuws