search
Hoofdrolspeler voor 'The Witcher: Blood Origin' gevonden
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler voor 'The Witcher: Blood Origin' gevonden

Jodie Turner-Smith te zien in de spin-off van de successerie van Netflix.

Netflix werd ondertussen hard aan de Witcher-franchise. De opnames voor het tweede seizoen zijn in volle gang en nog dit jaar moet de anime The Witcher: Nightmare of the Wolf verschijnen. Ook komt er een prequelserie.

In die prequelserie The Witcher: Blood Origin gaan we 1.200 jaar terug in de tijd en zien we hoe die wereld van monsters, mensen en elven tot één wordt gesmeed. Het is het moment dat de allereerste Witcher opstaat.

Jodie Turner-Smith is de hoofdrolspeler
Waar Henry Cavill de rol speelt van Geralt of Rivia in de moederserie The Witcher zal actrice Jodie Turner-Smith de hoofdrol gaan spelen in Blood Origin, als het personage Éile.

Éile is een elitestrijder gezegend met de stem van een godin, die haar clan en positie als bewaker van de koningin heeft verlaten om haar hart als een nomadische muzikant te volgen. Een grote afrekening op het continent dwingt haar het zwaard weer op te pakken in haar zoektocht naar wraak en verlossing.

Turner-Smith is onder meer bekend van de film Queen & Slim en de serie Nightflyers. Wanneer de zesdelige miniserie Blood Origin verschijnt op Netflix is nog niet bekend.Lees ook: Fel debat over fanfictie: 'The Witcher: Blood Origin'-schrijver doet duit in 't zakje

Lees ook: Verwacht flink gewelddadige personages in 'The Witcher'-serie 'Blood Origin'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen