search
Tv-serie 'Scream' zonder Ghostface
Series / Nieuws

Tv-serie 'Scream' zonder Ghostface

Scream is Ghostface en Ghostface is Scream, toch?

MTV werkt al enige tijd aan een tv-serie rond de succesvolle Scream-slashers van regisseur Wes Craven en Kevin Williamson. De bekende tv-zender heeft ondertussen een regisseur en cast gevonden, maar nu blijkt dat zij mogelijk niet te maken gaan krijgen met het belangrijkste gezicht uit de franchise: Ghostface.


Volgens RJ Torbert van FunWorld, de eigenaar van de rechten van de Ghostface "look", zullen we de Ghostface-killer (in eerste instantie) niet terug gaan zien in de serie. Dit liet hij weten in een interview met GhostFace.co.uk: Ze hebben aangegeven dat Ghostface op dit moment niet betrokken wordt bij de serie, in verband met de richting die ze kiezen. Dit betekent overigens niet dat Ghostface niet later in de serie naar voren komt. Er is dus nog een opening, maar voorlopig is hij dus niet in beeld.

Ook laat Torbert weten dat hij teleurgesteld/verbaasd is in/over deze keuze: "Scream is Ghostface en Ghostface is Scream. Desondanks hebben wij de rechten van Ghostface en behoort de Scream-franchise toe aan The Weinstein Company. Het is hun recht om een film of serie op te nemen zonder Ghostface. We wensen de studio veel succes en ik ben er zeker van dat veel Scream-fans de serie zullen kijken."

De tv-serie, mogelijk in 2015 op de buis, zou zich focussen op een YouTube video. Deze online video zou leiden tot verschrikkelijke gebeurtenissen. De 'regels' van horrorfilms zouden naar verluidt "de richting" zijn van 'Scream: de serie'.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen