Gerucht: 'Godzilla vs Kong'-film wordt misschien ook een serie

Gerucht: 'Godzilla vs Kong' krijgt een serie

Godzilla vs Kong zou mogelijk omgetoverd worden tot een franchise met televieserie op HBO Max.

Jim Pedd, 26 januari 2021 18:29

HBO Max wordt mogelijk groter qua content dan ooit. Het gerucht gaat dat er een serie gemaakt wordt die zich afspeelt in hetzelfde universum als de King Kong en Godzilla-films van Warner Bros.
Het MonsterVerse is natuurlijk enorm en episch. We krijgen dit jaar nog een film te zien waarin Godzilla en King Kong met elkaar vechten. Maar de vraag is waar het straks nog heen kan gaan.

Een serie
Toch lijkt de filmstudio er nog niet klaar mee te zijn. We horen namelijk dat er een televisieserie gemaakt zou worden over de geheimzinnige Monarch-organisatie.

Die organisatie is volgens de films in 1946 opgericht. En houdt alle 'Massive Unidentified Terrestrial Organisms' in de gaten. Mogelijk krijgen we in de serie een kijkje achter de schermen van de organisatie te zien. Zo is het bijvoorbeeld interessant om eens te kijken waar men het budget vandaan haalt om vliegdekschepen van te betalen.

Dit jaar draait in elk geval eerst de film Godzilla vs. Kong in de bioscopen. Wanneer dat in Nederland het geval is, weten we helaas nog niet.

Bron: boundingintocomics

Lees meer over: Godzilla, King Kong, MonsterVerse, HBO, Warner Bros

Populair nieuws