search
'Star Trek' brengt deze heldin vaker terug
Series / Nieuws

'Star Trek' brengt deze heldin vaker terug

Star Trek: Prodigy is de eerste keer in bijna twintig jaar dat Kate Mulgrew terugkeert.

Actrice Kate Mulgrew is nog niet klaar met Star Trek! Het eerste seizoen van Star Trek: Prodigy biedt ruimte voor haar personage, Kathryn Janeway, en zij keert ook in de tweede reeks terug.

De laatste keer dat we iets van Janeway hoorden was in 2006 in de game Star Trek: Legacy. Tijdens een virtueel Galaxy Con-panel vertelde Mulgrew dat ze vaker te zien is.

Volgende seizoen maken
"Ik denk dat je wel gaat genieten van Prodigy," begon Mulgrew. "Ik heb er in elk geval van genoten om het te kunnen maken en denk dat we snel van start kunnen met het volgende seizoen."

Het lijkt erop dat Janeway uiteindelijk niet per se de held van de serie gaat zijn. Centraal staat namelijk een stel tieners die rebelleren en een ruimteschip van Starfleet stelen. Daarop is het waarschijnlijk - al weten we het nog niet zeker - aan Janeway om hen te vinden.

De hoop van veel fans zal natuurlijk zijn dat we Mulgrew straks vaker terug gaan zien, hopelijk ook weer eens in live-action, net als bijvoorbeeld met Patrick Stewarts Jean-Luc Picard gebeurd is.

Lees ook: 'Star Trek' brengt deze oude bekende terug!

Lees ook: Eerste blik op 'Star Trek: Prodigy'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen