Laatste seizoen 'Supernatural' is al zeer snel te bingen op Prime Video

Het vijftiende en laatste seizoen verschijnt in februari op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 28-01-2021 14:26

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Heb je het laatste seizoen van Supernatural nog niet gezien? Heb je wel een abonnement op Amazon Prime Video? Dan kan je binnenkort het vijftiende seizoen gaan bingen!
We mogen gerust stellen dat Supernatural één van de meest succesvolle series van de voorbije jaren was. Helaas komen alle mooie liedjes op een bepaald moment ten einde. Dat geldt ook voor deze serie. Het vijftiende en laatste seizoen van deze reeks is dan ook te bekijken op Amazon Prime Video vanaf 1 februari 2021.

Het veertiende seizoen eindigde met een klapper van formaat. Toen verschenen Sam, Dean en Castiel namelijk voor Gold. Ze weigerden daarbij om hun surrogaatzoon Jack om het leven te brengen. Hoe zou deze beslissing aflopen en wat zou God doen?

Groot succes
Supernatural kan met recht en rede worden bestempeld als een groot succes. De reeks verscheen voor het eerst in het jaar 2005 op The WB welke later werd omgedoopt tot The CW.

In eerste instantie zorgde de pilot reeds voor uitstekende kijkcijfers. Gedurende de vijftien seizoenen heeft de reeks eigenlijk altijd het grootste deel van haar populariteit weten te behouden.

Wil jij ook graag ontdekken hoe het verhaal van Supernatural ten einde komt? Dat is mogelijk vanaf 1 februari op Amazon Prime Video!

Lees meer over: Supernatural, serie, series, Amazon, Amazon Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader