'Batwoman' mogelijk nu al ten einde door tegenvallende kijkcijfers

'Batwoman' mogelijk nu al ten einde

De kijkcijfers van deze Arrowverse-serie vallen behoorlijk tegen bij The CW.

Jim Pedd, 27 januari 2021 om 09:18

Het lijkt erop dat de behoorlijk tegenvallende kijkcijfers van Batwoman ertoe gaan leiden dat de serie een korter leven beschoren is dan televisiezender The CW oorspronkelijk van plan was.
Actrice Ruby Rose vertrok helaas al na het eerste seizoen, waarop de Arrowverse-serie zichzelf in essentie een reboot moest geven. Javicia Leslie speelt nu de hoofdrol van Ryan Wilder. En hoewel DC-fans tevreden waren met haar casting en haar werk, vallen de kijkcijfers behoorlijk tegen.

Einde verhaal?
Volgens lekker Daniel Richtman is The CW erg ontevreden met de kijkcijfers. Richtman stelt dat de serie waarschijnlijk dit seizoen, of het volgende, gestopt wordt.

Mocht dat het beval zijn, dan is het de kortst lopende Arrowverse-serie die tot nu toe gemaakt is. Een pijnlijke tegenslag, want het is een van de nieuwste series in de franchise.

Maar ondanks de reboot, lijkt het niet echt om een nieuw publiek te binden aan de serie. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wist slechts 663.000 kijkers aan de buis te binden in de Verenigde Staten.

Lees ook: Kijkcijfers 'Batwoman'-serie zijn dramatisch laag

Lees ook: 'Batwoman' neemt op deze manier afscheid van Kate Kane

Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: The CW, Batwoman, Arrowverse, Einde, Kijkcijfers, Javicia Leslie

Populair nieuws