Netflix vindt hoofdrolspeler voor 'The Sandman'

Netflix vindt hoofdrolspeler voor 'The Sandman'

Taron Egerton lijkt een van de hoofdrollen te spelen in de serie van Netflix.

Jim Pedd, 28 januari 2021 08:08

Na dertig jaar, komt The Sandman dan eindelijk naar het kleine scherm. Netflix werkt aan de serie op basis van het werk van Neil Gaiman.
De camera's draaien verder al een tijdje voor de serie. Desondanks hebben we nog geen details te horen gekregen. Tot nu dan, want het verhaal gaat bij Deadline dat Taron Egerton verbonden is aan de serie op basis van het werk van Gaiman.

Enige castlid
Tot nu toe onthulde Netflix pas de identiteit van één van zijn castleden. Dat bleek actrice Gwendoline Christie te zijn. Wie zij speelt is nog niet zeker, al gaat het verhaal dat ze Desire speelt, de schurkachtige zus van Dream.

Maar het is niet zeker wat er te wachten staat. Gaiman heeft namelijk beloofd dat de televisieserie bepaalde geslachten, rassen en seksuele oriëntaties van zijn personages zal veranderen. Niet iedereen is dus wat je kan verwachten op basis van het bronmateriaal.

Het eerste seizoen van The Sandman wordt gebaseerd op de eerste twee comics van Gaiman in de franchise: Preludes and Nocturnes en The Doll's House.

Lees ook: Netflix cast 'Game of Thrones'-ster in 'The Sandman'

Lees ook: Hoe betrokken is de bedenker van 'The Sandman' bij de Netflix-serie?

Bron: Deadline

Lees meer over: Netflix, Neil Gaiman, The Sandman, Taron Egerton, Gwendoline Christie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws