'Undercover' gaat snel weer verder op Netflix

'Undercover' gaat snel weer verder op Netflix

Goed nieuws voor fans van de Nederlands-Vlaamse Netflix-serie Undercover, die wachten op meer.

Jim Pedd, 27 januari 2021 om 21:26

Acteur Tom Waes werd geïnterviewd door RTL Boulevard en verklapte wanneer we het derde seizoen van Undercover mogen verwachten. Dat zal snel zijn. Bovendien had Waes nog een leuke verrassing.
De Vlaams-Nederlandse misdaadserie gaat snel weer verder. In september komt het derde seizoen namelijk op Netflix te staan, vertelde Waes tegenover RTL Boulevard. Maar er komt meer.

Een film?
Waes hintte er namelijk op dat er misschien een film komt voor zijn personage. Er komt al een prequelfilm rond Ferry Bouman van acteur Frank Lammers. Maar mogelijk straks dus ook rond het personage van Waes: "er zijn ook plannen om hier iets met mij te doen."

Dat betekent dus dat het niet eens zo heel lang wachten is op een derde seizoen. Goed nieuws voor fans van de televisie, die dus mogelijk twee spin-offs krijgt.

Undercover draait om undercoveragenten die proberen crimineel Ferry Bouman onderuit te halen. Wat begon met een undercoveractie op een camping, is verworden tot een veel gevaarlijkere strijd.

Lees ook: 'Undercover' de meeste succesvolle Nederlandse serie op Netflix wordt gestopt op TV wegens tegenvallende kijkcijfers

Lees ook: De keiharde serie 'Undercover' is de populairste bij Nederlandse Netflix kijkers

Bron: RTL

Lees meer over: Undercover, Netflix, Tom Waes, Frank Lammers

Populair nieuws