search
Netflix-serie 'Jurassic World: Camp Cretaceous' komt met de eerste details over seizoen 3

Netflix-serie 'Jurassic World: Camp Cretaceous' komt met de eerste details over seizoen 3

De animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous van Netflix wordt steeds beter.

Jim Pedd
Jurassic World: Camp Cretaceous vervolgde in het tweede seizoen netjes de verhalen die in het eerste nog niet afgerond waren. En nu lijkt het erop dat de makers van de serie allang weten hoe alles moet verlopen.

Producent Colin Trevorrow sprak met de site Comic Book.com over wat we mogen verwachten van een volgende - en derde - seizoen.

Derde seizoen
"Wat zo opwindend is, is dat deze serie denk ik kansen heeft die groter zijn dan wat je misschien op dit moment zou verwachten," aldus Trevorrow. "Het werk dat de schrijvers verricht hebben en wat we gepland hebben..."

"Ik denk dat tegen de tijd dat we het verhaal hebben verteld dat we willen vertellen, het echt tastbaar wordt waar het heen moet. Deze personages zullen dan een avontuur hebben beleefd dat echt compleet anders is dan wat de personages in de films hebben ervaren. Ik denk dat je het gewoon op zichzelf zal waarderen uiteindelijk, zolang we het verhaal maar kunnen blijven vertellen."

Duidelijk is dat de animatieserie bedoeld is om meer verhalen te vertellen die complementair zijn aan de films. "Er is een groter verhaal dat verteld moet worden. Je kan zien dat de personages een mysterie ontdekken", en dat zal uiteindelijk ergens heen moeten.

Lees ook: Trailer 'Jurassic World: Camp Cretaceous' seizoen 2

Lees ook: Trailer voor seizoen 2 'Jurassic World: Kamp Krijtastisch'!

Aanbevolen artikelen