search

Ons nieuws van vrijdag 29 januari 2021

Disney+ onthult eerste trailer voor 'The Mighty Ducks: Game Changers'
Series / Nieuws

Disney+ onthult eerste trailer voor 'The Mighty Ducks: Game Changers'

Binnenkort is deze serie te zien op de streamingdienst van Disney.

Disney+ werkt aan heel wat films en series die gebaseerd zijn of een vervolg zijn op eerdere successen van Disney en 20th Century Fox, en dan vooral in het genre familiefilm/-series. Nu is er de eerste trailer voor The Mighty Ducks: Game Changers.

Dit vervolg op de komedie The Mighty Ducks uit 1992 van regisseur Stephen Herek. In de serie keert Emilio Estevez terug als Gordon Bombay, een voormalige advocaat die, nadat hij gedwongen wordt om de Mighty Ducks te coachen als taakstraf, de officiële coach van het team werd.

Eerste trailer voor The Mighty Ducks: Game Changers
Naast onderstaande trailer onthulde Disney+ ook de verschijningsdatum voor de serie. Vanaf 26 maart zal The Mighty Ducks: Game Changers online staan.In de serie is het juniorhockeyteam Mighty Ducks een van de beste en erg selectief over wie het team haalt. Nadat hij uit het team is gegooid, vormt een 12-jarige jongen genaamd Evan, op aandringen van zijn moeder, een nieuw hockeyteam van underdogs met de hulp van de oorspronkelijke coach van de Ducks, Gordon Bombay.

Lees ook: Emilio Estevez terug voor Disney+ serie 'The Mighty Ducks'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Netflix breidt zijn aanbod weer uit met heel wat nieuwe tv-series en afleveringen.

Het was een prima nieuwe week op Netflix als het op televisieseries aankomt. Vandaag zetten we eerst de nieuwe afleveringen op een rij en daarna vertellen we je over de series met compleet nieuwe seizoenen.

Snowpiercer S02E01: Nu Big Alice het lot van Snowpiercer bepaalt, is Layton van plan terug te vechten. Melanie gaat de confrontatie aan met Mr. Wilford en wordt herenigd met haar dochter.

Riverdale S05E02: Terwijl Archie rouwt om zijn vader, signaleren Betty en Jughead een enge ontwikkeling. Cheryl wil een nieuw begin maken. Veronica roept hulp in om Hiram aan te pakken.

Nieuwe seizoenen
Hieronder de nieuwe seizoenen van series:

Do, Dog, Go (1 seizoen): De handige en vindingrijke pup Pluck zoekt het avontuur op met haar beste vriend Roef. Ondertussen lost ze problemen op en helpt ze de inwoners van Woefburg.

50M2 (1 seizoen): Een crimineel die de waarheid over zijn verleden wil weten, verraadt iemand uit zijn omgeving en neemt een nieuwe identiteit aan in een wijk in Istanbul.

Bonding (2 seizoenen): Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als sub.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Willow'-serie van Disney+ vindt nieuw castlid
Series / Nieuws

'Willow'-serie van Disney+ vindt nieuw castlid

De ontwikkelingen rond Willow gaan, ondanks een tegenslag, gewoon door.

Regisseur John M. Chu kondigde onlangs, tot teleurstelling van de fans, aan dat hij op zou stappen van de Willow-serie die voor Disney+ ontwikkeld wordt. Toch vinden er nieuwe ontwikkelingen plaats rond het project.

Vandaag meldt Deadline namelijk dat acteur Tony Revolori gecast is. Hij voegt zich dan bij de andere nieuwkomers in de cast: Ellie Bamber, Cailee Spaeny en Erin Kellyman. Zij zijn allemaal nieuw; acteur Warwick Davis keert terug als titelheld Willow Ufgood.

Het verhaal
De serie draait om drie jonge vrouwen die op een missie zijn: ze moeten een gevangengenomen prins zien te redden. Bamber speelt daarbij de rol van Dove, een keukenmeisje dat erachter komt dat zij de 'uitverkorene' is.

Spaeny speelt de rol van Kit, de tweelingzus van de prins die gevangen is gezet. Kellyman is verder Jade, het dienstmeisje en de beste vriendin van Kit. Welke rol Revolori zou kunnen spelen is niet bekend.

In de vervolgserie krijgen ze te maken met een Willow die tegenwoordig een volleerd tovenaar is. Dat vertelde acteur Warwick Davis in een recent interview.

Lees ook: Eindelijk voortgang nieuwe grote Disney+ serie 'Willow'

Lees ook: Twijfels Disney+ over de 'Willow'-serie?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Premièredatum 'Fear the Walking Dead' seizoen 6 deel 2 is bekend!
Series / Nieuws

Premièredatum 'Fear the Walking Dead' seizoen 6 deel 2 is bekend!

Fear the Walking Dead gaat in april weer door met het zesde seizoen.

Fear the Walking Dead gaat op 11 april van start met het tweede deel van zijn zesde seizoen. Er zitten nog negen afleveringen aan te komen in dit seizoen van de AMC-serie.

Daarnaast is het de bedoeling dat het zevende seizoen snel opgenomen wordt. De bedoeling schijnt te zijn dat die reeks dan eind dit jaar nog kan beginnen met uitzendingen.

Mini-reboot
AMC besloot dit zesde seizoen een mini-reboot van de serie te maken. De verhaallijnen zijn flink opgeschoond en men heeft nieuwe personages gezocht om de serie straks aan te voeren.

Daarmee zit er dus nog veel spannends aan te komen in de franchise de komende tijd. Dit jaar lanceert The Walking Dead ook zijn laatste en elfde seizoen. The Walking Dead: World Beyond gaat bovendien verder met zijn tweede en eveneens laatste seizoen.

Daarna is er nog een tweetal series op komst, naast Fear the Walking Dead: Tales of the Walking Dead dat behoorlijk unieke dingen moet doen in de wereld vol zombies, en de serie rond Daryl en Carol.

Lees ook: Jonge 'Fear the Walking Dead'-actrice met de dood bedreigd na ontwikkelingen in de serie

Lees ook: Gaat 'Fear the Walking Dead' Madison weer terugbrengen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 brute actieseries op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Featured

3 brute actieseries op Netflix om in één ruk te bingen

Dol op actie en streaming? Check hieronder drie tips voor actieseries op Netflix.

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie ijzersterke actieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Vikings | Bing nu! | 5,5 seizoen

Dit harde drama volgt de avonturen van de Vikingheld Ragnar Lothbrok, die het rijk van de Noormannen uitbreidt door zich te meten met een ongeschikte leider zonder visie. Ondertussen is de serie afgerond. Je kunt de laatste 10 afleveringen zien via Ziggo Movies & Series XL en over een tijdje vast ook op Netflix.Barbaren | Bing nu! | 1 seizoen

Deze actieserie komt van de regisseur van Vikings en je ziet hoe een Romeinse officier moet kiezen tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. Zijn tweestrijd leidt tot een episch historisch conflict. Het tweede seizoen is in de maak.Frontier | Bing nu! | 3 seizoenen

In het Noord-Amerika van de achttiende eeuw vechten meedogenloze pelsjagers en ondernemers om de heerschappij over de bonthandel vanuit de machtige Hudson's Bay Company. Deze serie staat in zijn geheel op Netflix, met Jason Momoa in de hoofdrol.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt bekend wanneer je 'Lupin' seizoen 2 kan gaan kijken
Series / Nieuws

Netflix maakt bekend wanneer je 'Lupin' seizoen 2 kan gaan kijken

Het tweede seizoen van de successerie al snel op de streamingdienst te zien.

Recent werd duidelijk dat de serie Lupin behoort tot een van de best bekeken series op Netflix. De Franse mysterieuze misdaadkomedie werd namelijk door zo'n 70 miljoen huishoudens voor minstens 2 achtereenvolgende minuten bekeken in de eerste 28 dagen.

Al snel verschenen er berichten over een tweede seizoen en deze blijkt nu al verrassend snel op Netflix te gaan verschijnen, en wel aankomende zomer. De vijf nieuwe afleveringen worden geregisseerd door Ludovic Bernard (The Climb) en Hugo Gélin (Love at second sight).

Lupin seizoen 2 in zomer 2021
De cast van het volgende seizoen bestaat uiteraard opnieuw uit Omar Sy en ook Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab.

Net als het eerste seizoen zal het tweede seizoen geïnspireerd zijn door de avonturen van Arsène Lupin. De galante dief Assane Diop probeert zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Hieronder het affiche voor het tweede seizoen van de serie [i]Lupin[i] die op 8 januari op Netflix verscheen.Lees ook: Netflix boekt monstersucces met de serie 'Lupin'
Lees ook: Eerste recensies Netflix-serie 'Lupin': De moeite van het kijken waard?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkers lopen massaal weg bij 'Batwoman' seizoen 2
Series / Nieuws

Kijkers lopen massaal weg bij 'Batwoman' seizoen 2

Batwoman mag dan wel een prima tweede seizoen hebben tot nu toe, de kijker vindt het niets.

Batwoman blijft een waar kijkcijferdrama. Ondanks de fans die erg te spreken zijn over actrice Javicia Leslie als Ryan Wilder, kijkt het bredere publiek niet meer naar de tv-serie.

The CW moest de serie gedwongen van een semi-reboot voorzien, toen actrice Ruby Rose eenmaal besloot om op te stappen. Je zou ergens denken dat de kwakkelende kijkcijfers daarmee misschien een kleine boost zouden krijgen. Niets bleek minder waar.

Tegenvallende kijkcijfers
De tweede aflevering van het tweede seizoen blijkt de minst bekeken aflevering in de franchise tot nu toe. Waar nummer 1 slechts 659.000 Amerikanen naar televisie trok, trok Prior Criminal History nog minder kijkers: 621.000.

Daarmee vallen de kijkcijfers van dit tweede seizoen behoorlijk tegen. Het is een pijnlijke klap voor het Arrowverse, dat de afgelopen tijd om meer vlakken te maken heeft met teruglopende kijkcijfers.

Wellicht dat The CW dus snel op zoek moet naar een nieuwe manier om door te gaan met het Arrowverse en moet inzetten op nieuwe projecten.

Lees ook: 'Batwoman' mogelijk nu al ten einde door tegenvallende kijkcijfers

Lees ook: Kijkcijfers 'Batwoman'-serie zijn dramatisch laag
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 2 was voor iedereen een enorme verassing
Series / Nieuws

Einde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 2 was voor iedereen een enorme verassing

Het tweede seizoen van The Mandalorian eindigde met een enorme knaller, maar dat was niet altijd het plan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Mandalorian eindigde zijn tweede seizoen met een grote knaller. Het blijkt niet altijd de bedoeling geweest te zijn om zo te eindigen.

Jon Favreau schrijft dat hij lang niet altijd van plan was om Luke Skywalker op te laten dagen. In de finale zien we Luke Grogu meenemen om hem te trainen als Jedi. Dat schokte heel wat fans, die dit niet direct hadden zien aankomen.

Het verhaal
"Het verhaal ontvouwde zich terwijl ik het schreef," aldus Favreau tegen de WGA. "The Mandalorian heeft een uitgebreide erfenis van bestaande Star Wars-verhalen. Wat ik schrijf moet dus altijd tegen die context afgezet worden."

Dat leidde tot een onherroepelijke conclusie: "Het werd snel duidelijk binnen de bestaande continuïteit dat bepaalde dingen wel moesten gebeuren."

Daar heeft Favreau natuurlijk gelijk in. De serie speelt zich af tussen de oorspronkelijke filmtrilogie en de vervolgfilms. Dat Luke dus nog actief was als Jedi en zijn eigen orde probeerde op te richten, was bekend.

Lees ook: Toch goed nieuws over 'The Mandalorian' seizoen 3

Lees ook: Helaas: slecht nieuws voor 'The Mandalorian'-fans
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys'-acteur Karl Urban over de meest frustrerende opnamedag
Series / Nieuws

'The Boys'-acteur Karl Urban over de meest frustrerende opnamedag

The Boys-acteur Karl Urban vertelt over de dag die volgens hem het meest frustrerend was.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Karl Urban vertelde openhartig over het tweede seizoen van The Boys. Hij liet vooral weten welk moment hij het meest frustrerend van allemaal vond om op te nemen.

Urban stelde dat het met name de dag was waarop co-ster Shantel VanSanten haar laatste scène op moest nemen. Er waren behoorlijk intense emoties die naar boven kwamen, die allemaal opzij gezet moesten om daarna een volgende scène op te nemen. Dat ging Urban niet in de koude kleren zitten.

Behoorlijk heftig
"Om eerlijk te zijn, denk ik dat daarin een van de meest frustrerende dagen van het tweede seizoen van The Boys zit. We namen wat van die scène op in de ochtend. En moesten stoppen omdat ze daarna aan de slag gingen met Stormfront en Homeland, omdat Aya Cash vijf uur lang in de make-up gezeten had en daar zo snel mogelijk van bevrijd moest worden."

Daarom moest de sterfscène van Becca Butcher, waar Shantel VanSanten dus een grote rol in had, tijdelijk stopgezet worden. "Het zijn van die momenten waarop alles bij elkaar komt, want toen we verder konden, was het het einde van de dag. We hadden maar twee kansen om het te regelen. Je moet dan dus echt volledig klaar zijn."

Dat was dus de moeilijkste opnamedag voor de acteur.

Lees ook: 'The Boys' krijgt 'Herogasm'-aflevering met een superheldenorgie

Lees ook: Goed nieuws voor fans van superheldenactieserie 'The Boys'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt in februari tientallen nieuwe series toe
Series / Featured

Disney+ voegt in februari tientallen nieuwe series toe

Het wordt een geweldige maand met echt heel veel nieuwe titels, allemaal dankzij Star.

Als je Disney+ hebt, dan wordt februari een ontzettend fijne maand. Op 23 februari voegt Disney namelijk Star toe, een extra submenu met daar heel wat nieuwe films en series op.

Zodoende komen er zo'n 260 nieuwe films op te staan. Maar ook wat series betreft is het druk op die dag; Disney lanceert meteen 54 nieuwe titels. En dat is niet het enige, want de rest van de maand voegt men ook nieuwe content toe.

Al het nieuws
We zetten zoals altijd de nieuwe series voor je op een rij.

Elke vrijdag
Elke vrijdag kan je de nieuwste aflevering van WandaVision streamen.

19 februari
The Muppet Show (S1-5)

23 februari
24 (S1-8)
24: Legacy (S1)
24: Live Another Day (S9)
9-1-1 (S1-3)
9-1-1: Lone Star (S1)
According To Jim (S1-8)
Alias (S1-5)
American Dad (S1-15)
American Horror Story (S1-9)
Big Sky (S1) (Star Original)
Blackish (S1-7)
Bones (S1-12)
Brothers & Sisters (S1-5)
Buffy The Vampire Slayer (S1-7)
Castle (S1-8)
Cleveland Show, The (S1-4)
Code Black (S1-3)
Cougar Town (S1-6)
Desperate Housewives (S1-8)
Devious Maids (S1-4)
Family Guy (S1-18)
Firefly (S1)
Flashforward (S1)
Fosters, The (S1-5)
Gifted, The (S1-2)
Glee (S1-6)
Grey's Anatomy (S1-16)
Helstrom (S1) (Star Original)
How I Met Your Mother (S1-9)
Lance (S1)
Lost (S1-6)
Love, Victor (S1) (Star Original)
Mars (S1-2)
Modern Family (S1-11)
O.J.: Made In America (S1)
Perception (S1-3)
Prison Break (S1-5)
Raising Hope (S1-4)
Resident, The (S1-3)
Resurrection (S1-2)
Revenge (S1-4)
Scandal (S1-7)
Scream Queens (S1-2)
Scrubs (S1-9)
Siren (S1)
Sleepy Hollow (S1-4)
Solar Opposites (S1) (Star Original)
Sons Of Anarchy (S1-7)
Strain, The (S1-4)
Terra Nova (S1)
Terriers (S1)
Ugly Betty (S1-4)
Walking Dead, The (S1-10)
X-Files, The (S1-9)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwste seizoen 'Grey's Anatomy' is binnenkort in Nederland te bekijken
Series / Nieuws

Nieuwste seizoen 'Grey's Anatomy' is binnenkort in Nederland te bekijken

Het zeventiende seizoen wordt vanaf begin februari in Nederland uitgezonden...

Ben jij net als zoveel andere fans reeds enige tijd aan het wachten op het nieuwe vervolg op de populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want dat wachten is bijna voorbij!

Het zeventiende seizoen blijkt weer heel wat moois voor de fans in petto te hebben. Net als in het echte leven zal het Coronavirus ook in de serie een niet onbelangrijke rol krijgen toebedeeld... maar er is meer... veel meer!

Het zeventiende seizoen markeert uiteraard ook de terugkeer van niemand minder dan acteur Patrick Dempsey. Inmiddels werd ook al bekend gemaakt dat we de populaire acteur wellicht nog veel meer zullen zien opduiken in de reeks.

Razend populair
Grey's Anatomy is één van de populairste ziekenhuisseries ooit gemaakt. Op moment van schrijven staat de teller reeds op meer dan 300 afleveringen en het einde lijkt nog niet in zicht te zijn. Wellicht dat ook dit nieuwe seizoen terug de harten van heel wat fans sneller zal doen slaan.

In ieder geval, het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy is te bekijken op Net5 in Nederland vanaf 2 februari. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Britse kostuumdrama 'Bridgerton' is nu de meest succesvolle serie op Netflix
Series / Nieuws

Britse kostuumdrama 'Bridgerton' is nu de meest succesvolle serie op Netflix

Bridgerton trekt zoveel kijkers dat de serie nu de succesvolste serie genoemd mag worden.

Met steeds meer kijkers wereldwijd is de kans groot dat series ook steeds vaker hogere kijkcijfers laten zien. Nu is bekend geworden dat de serie Bridgerton de best bekijken serie van de streamingdienst is.

Met maar liefst 82 miljoen huishoudens, en dus waarschijnlijk ook veel meer kijkers, die op z'n minst twee minuten onafgebroken hebben gekeken naar de serie staat Bridgerton nu bovenaan het lijstje 'succesvolste series'.

The Queen's Gambit van #1
Het record was in handen van de miniserie The Queen's Gambit die verleden jaar op zo'n 62 miljoen kijkende huishoudens uitkwam. In maar liefst 83 landen wist Bridgerton de eerste plaats te bereiken in de Netflix Top 10.

Het Britse kostuumdrama is overigens niet de best ontvangen serie van Netflix, maar scoort met 89% op Rotten Tomaties wel erg goed. Een tweede seizoen is uiteraard in de maak.Lees ook: 'Bridgerton'-actrice over een zéér ongemakkelijke intieme scène
Lees ook: Netflix-hit 'Bridgerton' onthult nieuwe focus voor tweede seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave clip uit de Marvel-serie 'WandaVision' aflevering 4
Series / Video/clip/featurette

Gave clip uit de Marvel-serie 'WandaVision' aflevering 4

Er gaat een hoop veranderen in de Marvel-wereld van Wanda en Vision.

De eerste drie afleveringen van WandaVision speelden zich vooral af in de bubbel van Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen, waarin ze haar eigen wereld lijkt te hebben gecreëerd. Vanaf aflevering vier bemoeit de buitenwereld zich er ook mee. Dus ja, de clip en de tekst hieronder zijn spoilers.

In aflevering drie "Now in Color" zagen we al hoe het personage Geraldine (Teyonah Parris) uit de wereld wordt verwijderd en nu lijkt het erop dat we in de vierde aflevering krijgen te zien wat er tijdens eerste drie afleveringen buiten de bubbel gebeurde.

Gave clip WandaVision
Via Marvel Entertainment krijgen we nu een clip te zien uit aflevering vier en daarin zien we hoe die Geraldine, eigenlijk de opgegroeide Monica Rambeau uit Captain Marvel, en een collega de bubbel ontdekken.

Monica en de collega werken voor het bedrijf S.W.O.R.D. en proberen de problemen in WestView op te lossen. Hoe dit exact verdergaat zie je in de vierde aflevering die nu op Disney+ staat. Na volgende week zijn we over de helft!Lees ook: 'WandaVision' van Disney+ gaat hier meer over onthullen

Lees ook: Nieuwe 'WandaVision'-serie moet na 3 aflevering op stoom gaan komen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde 'Game of Thrones'-vervolg wordt een gewelddadige animatieserie voor volwassenen
Series / Nieuws

Derde 'Game of Thrones'-vervolg wordt een gewelddadige animatieserie voor volwassenen

HBO zet echt volop in op Game of Thrones en bestelt weer een serie.

HBO Max is druk bezig met de ontwikkeling van een Game of Thrones-animatieserie. Die maakt onderdeel uit van de plannen van de kabelzender om de franchise flink uit te breiden.

De uitbreiding van de franchise begint in 2022 met de lancering van House of the Dragon. Die televisieserie draait om de opkomst van House Targaryen en zal verschijnen op HBO en op HBO Max. Daarnaast krijgen we een Tales of Dunk and Egg-serie te zien die zich negentig jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones afspeelt.

Animatieserie op komst
Volgens The Hollywood Reporter werkt HBO Max ook aan een animatieserie in de franchise. Details zijn schaars, maar er wordt gesproken met verschillende schrijvers over waar het heen zou kunnen met de serie.

Het plan is om de animatieserie voor volwassenen te maken en een soortgelijke toon en stijl te geven als de oorspronkelijke serie. Verder werkt schrijver en bedenker van de franchise George R.R. Martin mee aan de uitbreiding.

Dat HBO werkt aan een animatieserie in de franchise is niet heel gek; sinds de serie voorbij is, vertrokken relatief veel abonnees.

Lees ook: 'Game of Thrones' opvolger 'Dunk & Egg' is niet zonder risico voor HBO

Lees ook: 'Game of Thrones'-ster Sean Bean over schokkende einde Ned Stark
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix pakt doorrrr! Dit keer met series over King Kong en Tomb Raider
Series / Nieuws

Netflix pakt doorrrr! Dit keer met series over King Kong en Tomb Raider

Netflix heeft weer enkele grote animatieseries in de maak, nu met King Kong en Tomb Raider.

Opnieuw gaat Netflix aan de slag met twee grote brands. Dit keer gaat de streamingdienst animatieseries / anime maken over King Kong en Tomb Raider.

De King Kong-animatieserie is een spin-off van de film Kong: Skull Island uit 2017 en deze zal dus deel gaan uitmaken van het grotere MonsterVerse van Legendary Entertainment.

In die reeks verschijnt binnenkort de film Godzilla vs. Kong. De serie richt zich op "een schipbreukeling, een eiland van monsters en één koning die ze allemaal te regeert."Tomb raider naar Netflix
De Tomb Raider-serie is dan weer gebaseerd op de recente reboot-games rond het personage, de iconische avonturier Lara Croft. De serie gaat verder waar de rebootreeks ophield. Er zal waarschijnlijk geen connectie komen met de film met actrice Alicia Vikander.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen
Series / Featured

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor sterke misdaadseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Mindhunter | Bing nu! | 2 seizoen

In deze serie van uitvoerend producent David Fincher (Mank, Se7en), tevens regisseur van een flink aantal afleveringen, zorgen eind jaren 70 twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.Peaky Blinders | Bing nu! | 5 seizoen

Er verschijnen nog één seizoen en een (bioscoop)film in deze geliefde misdaadserie die start in het Britse Birmingham in 1919. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen. Uiteraard met Cillian Murphy!Ozark | Bing nu! | 3 seizoen

Deze Netflix Original Series laat zien hoe een financieel adviseur en zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri verhuist, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas. Er komt nog een vierde seizoen van twee keer zeven afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Jurassic World: Camp Cretaceous' komt met de eerste details over seizoen 3
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Jurassic World: Camp Cretaceous' komt met de eerste details over seizoen 3

De animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous van Netflix wordt steeds beter.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jurassic World: Camp Cretaceous vervolgde in het tweede seizoen netjes de verhalen die in het eerste nog niet afgerond waren. En nu lijkt het erop dat de makers van de serie allang weten hoe alles moet verlopen.

Producent Colin Trevorrow sprak met de site Comic Book.com over wat we mogen verwachten van een volgende - en derde - seizoen.

Derde seizoen
"Wat zo opwindend is, is dat deze serie denk ik kansen heeft die groter zijn dan wat je misschien op dit moment zou verwachten," aldus Trevorrow. "Het werk dat de schrijvers verricht hebben en wat we gepland hebben..."

"Ik denk dat tegen de tijd dat we het verhaal hebben verteld dat we willen vertellen, het echt tastbaar wordt waar het heen moet. Deze personages zullen dan een avontuur hebben beleefd dat echt compleet anders is dan wat de personages in de films hebben ervaren. Ik denk dat je het gewoon op zichzelf zal waarderen uiteindelijk, zolang we het verhaal maar kunnen blijven vertellen."

Duidelijk is dat de animatieserie bedoeld is om meer verhalen te vertellen die complementair zijn aan de films. "Er is een groter verhaal dat verteld moet worden. Je kan zien dat de personages een mysterie ontdekken", en dat zal uiteindelijk ergens heen moeten.

Lees ook: Trailer 'Jurassic World: Camp Cretaceous' seizoen 2

Lees ook: Trailer voor seizoen 2 'Jurassic World: Kamp Krijtastisch'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision' van Disney+ gaat binnekort meer over dit personage onthullen
Series / Nieuws

'WandaVision' van Disney+ gaat binnekort meer over dit personage onthullen

WandaVision van Disney+ vertelt straks heel wat meer over dit personage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie WandaVision van Disney+ gaat snel informatie geven over het personage Quicksilver.

We hoorden de naam van het personage tot nu toe een keer vallen in de serie WandaVision. Zijn zus werd herinnerd aan zijn bestaan en dood aan de hand van Ultron. Dat bleek een trauma te zijn dat Wanda Maximoff nog altijd niet verwerkt heeft.

Meer op komst
Showrunner Jac Schaeffer sprak recent met de site The Wrap. Hij vertelde: "De serie draait om Wanda en Vision en vormt een kans om wat diepgaander te kijken naar wie ze zijn. Dat heeft dus ook te maken met waar ze vandaan komen. We zijn allemaal een product van onze ervaringen, trauma's en relaties. En dus verkennen we al die details."

Dat Pietro dus eenmaal genoemd werd, is alvast een eerste verwijzing naar het bestaan van de jonge vent. Maar er zit meer aan te komen, blijkt uit het citaat van Schaeffer.

Komende vrijdag kunnen we dan eindelijk de vierde aflevering van de serie zien. Dat belooft wat, want elke week weer krijgen we iets meer duidelijkheid over wat we mogen verwachten van de serie en wat er nou echt speelt.

Lees ook: Nieuwe 'WandaVision'-serie moet na 3 aflevering op stoom gaan komen

Lees ook: Fans spotten behoorlijk pijnlijke fout in 'WandaVision'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans boos op J.K. Rowling na geruchten over een aanstaande 'Harry Potter'-serie
Series / Nieuws

Fans boos op J.K. Rowling na geruchten over een aanstaande 'Harry Potter'-serie

Harry Potter-fans zijn echt niet per se blij of enthousiast dat er een Harry Potter-serie komt.

Lang niet iedereen is even enthousiast over het idee van een live-action Harry Potter-serie die mogelijk gemaakt wordt voor HBO Max.

Op dit moment is er nog geen concreet plan bij Warner Bros. voor de serie, maar alle schrijvers mogen een pitch indienen. Er worden meerdere gesprekken gevoerd om te kijken wat er mogelijk is; de topprioriteit ligt in elk geval bij het uitbreiden van de franchise.

Forse kritiek
Helaas voor Warner Bros. is lang niet iedereen enthousiast geworden van het idee van een serie in de franchise. Dat heeft vooral te maken met de reputatie van schrijfster en bedenker J.K. Rowling.

Zij kwam vorig jaar meermaals in het nieuws met transfobe opmerkingen. Precies dat maakte dat heel wat mensen hun interesse in de franchise verloren. En dat uiten ze nu:Het moge duidelijk zijn dat Rowling haar eigen ruiten heeft ingegooid door de opmerkingen die ze maakte op sociale media. Warner Bros. zal er natuurlijk ook niet al te blij mee zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.