search
Kostuum Mockingbird in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' onthuld
Series / Foto's

Kostuum Mockingbird in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' onthuld

Adrianne Palicki krijgt een interessante outfit aan.

Enige tijd geleden kregen we al een eerste blik op Adrianne Palicki als Mockingbird in het tweede seizoen van Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D.. Op die foto zagen we nog niet hoe het uiteindelijk pak van de heldin er uit komt te zien, maar nu hebben we die beelden wel.


In de aflevering van volgende week, What's with the red outfit?, is ze in vol tenue te zien. "Bobbi Morse is een ervaren spion, wiens mogelijkheid om zonder problemen undercover te gaan, een waardevolle vaardigheid blijkt te zijn voor ons team," vertelde uitvoerend producent Jed Whedon over het personage. "Maar haar aanwezigheid is moeilijk voor Hunter, want ze delen een, laten we het zo noemen, moeilijk verleden."

Het kostuum dat je hier onder kunt zien, is verder ontworpen door Ann Foley, die kort vertelde waarom het er zo uit is komen te zien. "Ik keek naar al haar optredens in de comics en wilde deze elementen echt naar het kostuum van de serie brengen, want ik weet dat fans daar erg veel waarde aan hechten. Het was dus belangrijk om bepaalde elementen te behouden, maar moesten er natuurlijk ook een paar veranderen om het geheel in onze wereld te laten passen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen