search

Ons nieuws van donderdag 23 oktober 2014

Cultfilm 'Critters' wordt een webserie
Series / Nieuws

Cultfilm 'Critters' wordt een webserie

De populaire horror-franchise uit de jaren '80 gaat over een groep vraatzuchtige buitenaardse haarballen.

Warner Bros. Pictures heeft zijn digitale productietak uitgebreid en de naam Blue Ribbon Content gegeven. De fameuze filmstudio liet dit heuglijk feit samengaan met de aankondiging van een reeks digitale live-action series die over niet al te lange tijd zullen worden uitgezonden.

Een van de meest opmerkelijke van deze aangekondigde series is een reboot van de cultklassieker Critters, de comedy-/sciencefiction-/horror-franchise uit de jaren '80. Michael Jelenic en Aaron Horvath (Teen Titans Go! schrijven de nieuwe webserie, die net als de film zal gaan over een groep agressieve vleesetende buitenaardse haarballen en de premiejagers die ze opjagen op het platteland van Kansas.

Het is nog onbekend wanneer de webserie precies zal worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste volledige trailer 'Halo: Nightfall'!
Series / Trailer

Eerste volledige trailer 'Halo: Nightfall'!

Ridley Scott produceerde het ambitieuze webproject.



Xbox Entertainment heeft de eerste trailer van webproject Halo: Nightfall vrijgegeven. Je kunt de spectaculaire beelden hierboven bekijken.

Mike Colter (The Good Wife, The Following) speelt in de serie de rol van Jameson Locke, een supersoldaat die een rijzende ster is binnen de rangen van het Spartan-leger en geplaagd wordt door de militair-industriële praktijken waarmee hij te maken heeft. De webfilm speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Halo 4 en het nog te verschijnen Halo 5: Guardians, waarin Locke een centrale rol zal spelen.

Tv-regisseur Sergio Mimica-Gezzan zal de webfilm regisseren en Prison Break-bedenker Paul Scheuring zorgt voor het script. Ridley Scott en David Zucker zijn uitvoerende producenten van het project, dat live-action zal zijn en zich qua omvang kan meten met Machinima's webserie Halo 4: Forward Unto Dawn. De digitale film moet voor het einde van het jaar nog verschijnen en zal een toevoeging zijn aan de live-action serie die Steven Spielberg produceert voor Xbox One.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een Nederlander in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Nog een Nederlander in 'Game of Thrones'

Allon Sylvain krijgt een piepkleine rol in het vijfde seizoen.

Er is wederom een Nederlander toegevoegd aan de cast van HBO-serie Game of Thrones. Naast Carice van Houten, Michiel Huisman en de onlangs aan de cast toegevoegde zwaardvechter Mishaël Abia Lopes Cardozo, is het nu de beurt aan Allon Sylvain. Een grote rol krijgt hij echter niet, want hij heeft slechts één scène in een de vierde aflevering.

Aan BuzzE liet hij weten welke rol dat wordt: "Mijn karakter heet 'foreign merchant', een buitenlandse marktkoopman. Ik speel in een scène in aflevering vier." Toch hoeft dat niet te betekenen dat Sylvain uiteindelijk ook daadwerkelijk te zien is. Het is tot nu toe zijn grootste rol ooit, maar de kans is aanwezig dat die op de vloer van de editing kamer eindigt.

"Soms sterven dingen in de editroom, zoals dat heet. Maar ik denk niet dat het in mijn geval gaat gebeuren," aldus de acteur. Die had trouwens nog wel wat dingen te vertellen over de set waarin hij speelde. "De production values zijn van Hollywood-kwaliteit. Alles was tot in de puntjes geregeld. Bij één scène waren honderd mensen aanwezig."

Het vijfde seizoen van de serie gaat in april in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kostuum Mockingbird in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' onthuld
Series / Foto's

Kostuum Mockingbird in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' onthuld

Adrianne Palicki krijgt een interessante outfit aan.

Enige tijd geleden kregen we al een eerste blik op Adrianne Palicki als Mockingbird in het tweede seizoen van Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D.. Op die foto zagen we nog niet hoe het uiteindelijk pak van de heldin er uit komt te zien, maar nu hebben we die beelden wel.

In de aflevering van volgende week, What's with the red outfit?, is ze in vol tenue te zien. "Bobbi Morse is een ervaren spion, wiens mogelijkheid om zonder problemen undercover te gaan, een waardevolle vaardigheid blijkt te zijn voor ons team," vertelde uitvoerend producent Jed Whedon over het personage. "Maar haar aanwezigheid is moeilijk voor Hunter, want ze delen een, laten we het zo noemen, moeilijk verleden."

Het kostuum dat je hier onder kunt zien, is verder ontworpen door Ann Foley, die kort vertelde waarom het er zo uit is komen te zien. "Ik keek naar al haar optredens in de comics en wilde deze elementen echt naar het kostuum van de serie brengen, want ik weet dat fans daar erg veel waarde aan hechten. Het was dus belangrijk om bepaalde elementen te behouden, maar moesten er natuurlijk ook een paar veranderen om het geheel in onze wereld te laten passen."




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' krijgt volledig eerste seizoen
Series / Nieuws

'The Flash' krijgt volledig eerste seizoen

Ook serie Jane the Virgin krijgt een heel seizoen.

The CW heeft laten weten dat series The Flash en Jane the Virgin beiden een volledig eerste seizoen zullen krijgen. De reden daarvoor ligt in de geweldige recensies en kijkcijfers voor de series. De beslissing van televisiezender The CW om voor beiden een volledig seizoen te bestellen, komt dan ook niet als een verrassing.

De baas van de zender, Mark Pedowitz liet in een statement het volgende weten: "We hebben een fantastische start voor dit seizoen gehad, met The Flash als best bekeken première van een serie ooit en Jane the Virgin dat door critici van over het hele land als de beste nieuwe serie dit seizoen genoemd wordt. De afgelopen drie seizoenen hebben we het onze missie gemaakt om te groeien en ons publiek uit te breiden, maar tegelijk ook de kwaliteit en impact van onze nieuwe series te verbeteren. The Flash en Jane hebben onze verwachtingen op beide gebieden overschreden. Ik ben dus verheugd te mogen laten weten dat beide geweldige nieuwe series een volledig seizoen krijgen."

The Flash, dat met een indrukwekkende 4,2 miljoen kijkers in première ging, krijgt in totaal 23 afleveringen. Jane the Virgin trok bij de première 1,6 miljoen kijkers en bij de tweede aflevering 1,75 miljoen. Normaliter daalt juist het aantal mensen dat na een première afstemt op een serie, dus dat is een hele knappe prestatie. Jane krijgt tot slot een seizoen van 22 afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tom Hanks-film 'Bachelor Party' wordt een tv-serie
Series / Nieuws

Tom Hanks-film 'Bachelor Party' wordt een tv-serie

Onlangs werd nog aangekondigd dat 'Big', een andere comedy met Hanks, ook een tv-versie krijgt.

Na de aankondiging dat er een tv-serie wordt ontwikkeld gebaseerd op Big, wordt nu ook een andere jaren '80-comedy met Tom Hanks naar het kleine scherm vertaald.

ABC heeft aangekondigd dat ze een pilot-aflevering van Bachelor Party zullen maken, een per aflevering half uur durende serie gebaseerd op de gelijknamige film met Tom Hanks uit 1984. De film zal geproduceerd worden door een aantal creatievelingen achter de populaire FOX-serie New Girl.

In de serie worden relaties bekeken door de ogen van drie koppels: een koppel dat gaat trouwen, een dat onlangs is gescheiden en een dat net verliefds is. Net zoals True Detective en American Horror Story zal elk seizoen nieuwe personages bevatten.

20th Century Fox TV zal de serie produceren en JJ Philbin, Jake Johnson, Jason Winer, Max Winkler en Renate Radford zullen allen als uitvoerend producent fungeren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.