Nog een Nederlander in 'Game of Thrones'

Nog een Nederlander in Game of Thrones

Allon Sylvain krijgt een piepkleine rol in het vijfde seizoen.

Jim Pedd, 23 oktober 2014 om 12:56

Er is wederom een Nederlander toegevoegd aan de cast van HBO-serie Game of Thrones. Naast Carice van Houten, Michiel Huisman en de onlangs aan de cast toegevoegde zwaardvechter Mishaël Abia Lopes Cardozo, is het nu de beurt aan Allon Sylvain. Een grote rol krijgt hij echter niet, want hij heeft slechts één scène in een de vierde aflevering.
Aan BuzzE liet hij weten welke rol dat wordt: ”Mijn karakter heet ‘foreign merchant’, een buitenlandse marktkoopman. Ik speel in een scène in aflevering vier.” Toch hoeft dat niet te betekenen dat Sylvain uiteindelijk ook daadwerkelijk te zien is. Het is tot nu toe zijn grootste rol ooit, maar de kans is aanwezig dat die op de vloer van de editing kamer eindigt.

“Soms sterven dingen in de editroom, zoals dat heet. Maar ik denk niet dat het in mijn geval gaat gebeuren,” aldus de acteur. Die had trouwens nog wel wat dingen te vertellen over de set waarin hij speelde. ”De production values zijn van Hollywood-kwaliteit. Alles was tot in de puntjes geregeld. Bij één scène waren honderd mensen aanwezig.”

Het vijfde seizoen van de serie gaat in april in première.

Lees meer over: game of thrones, allon sylvain, hbo, serie, seizoen 5, carice van houten, michiel huisman, mishael abia lopes cardozo, foreigh merchant, aflevering 4

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws