Nieuwste seizoen 'Grey's Anatomy' is binnenkort in Nederland te bekijken

'Grey's Anatomy' S17 zeer binnenkort te bekijken

Het zeventiende seizoen wordt vanaf begin februari in Nederland uitgezonden...

Geoffrey Ketels, 29-01-2021 11:22

Ben jij net als zoveel andere fans reeds enige tijd aan het wachten op het nieuwe vervolg op de populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want dat wachten is bijna voorbij!
Het zeventiende seizoen blijkt weer heel wat moois voor de fans in petto te hebben. Net als in het echte leven zal het Coronavirus ook in de serie een niet onbelangrijke rol krijgen toebedeeld... maar er is meer... veel meer!

Het zeventiende seizoen markeert uiteraard ook de terugkeer van niemand minder dan acteur Patrick Dempsey. Inmiddels werd ook al bekend gemaakt dat we de populaire acteur wellicht nog veel meer zullen zien opduiken in de reeks.

Razend populair
Grey's Anatomy is één van de populairste ziekenhuisseries ooit gemaakt. Op moment van schrijven staat de teller reeds op meer dan 300 afleveringen en het einde lijkt nog niet in zicht te zijn. Wellicht dat ook dit nieuwe seizoen terug de harten van heel wat fans sneller zal doen slaan.

In ieder geval, het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy is te bekijken op Net5 in Nederland vanaf 2 februari. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje.


Lees meer over: Greys Anatomy, serie, series, Net5

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws