'The Boys'-acteur Karl Urban over de meest frustrerende opnamedag

'The Boys'-acteur over de frustrerendste opnamedag

The Boys-acteur Karl Urban vertelt over de dag die volgens hem het meest frustrerend was.

Jim Pedd, 29 januari 2021 om 11:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Karl Urban vertelde openhartig over het tweede seizoen van The Boys. Hij liet vooral weten welk moment hij het meest frustrerend van allemaal vond om op te nemen.
Urban stelde dat het met name de dag was waarop co-ster Shantel VanSanten haar laatste scène op moest nemen. Er waren behoorlijk intense emoties die naar boven kwamen, die allemaal opzij gezet moesten om daarna een volgende scène op te nemen. Dat ging Urban niet in de koude kleren zitten.

Behoorlijk heftig
"Om eerlijk te zijn, denk ik dat daarin een van de meest frustrerende dagen van het tweede seizoen van The Boys zit. We namen wat van die scène op in de ochtend. En moesten stoppen omdat ze daarna aan de slag gingen met Stormfront en Homeland, omdat Aya Cash vijf uur lang in de make-up gezeten had en daar zo snel mogelijk van bevrijd moest worden."

Daarom moest de sterfscène van Becca Butcher, waar Shantel VanSanten dus een grote rol in had, tijdelijk stopgezet worden. "Het zijn van die momenten waarop alles bij elkaar komt, want toen we verder konden, was het het einde van de dag. We hadden maar twee kansen om het te regelen. Je moet dan dus echt volledig klaar zijn."

Dat was dus de moeilijkste opnamedag voor de acteur.

Lees ook: 'The Boys' krijgt 'Herogasm'-aflevering met een superheldenorgie

Lees ook: Goed nieuws voor fans van superheldenactieserie 'The Boys'

Bron: CB

Lees meer over: The Boys, Karl Urban, Shantal VanSanten, Opnames, Amazon Prime Video

Populair nieuws