Goed nieuws voor fans van superheldenactieserie 'The Boys'

Goed nieuws voor fans van 'The Boys'

The Boys gaat heel snel van start met de opnames van het derde seizoen.

Jim Pedd, 11 januari 2021 om 07:07

Goed nieuws voor fans van Amazon Prime Video-serie The Boys. Fans zullen na het einde van het tweede seizoen heel erg uitkijken naar het vervolg van het verhaal. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten.
Acteur Karl Urban meldt op sociale media dat de productie niet lang meer op zich zal laten wachten. Hij is nu in Nieuw-Zeeland en is daar op vakantie. In een bericht schrijft hij: "Optimaal genieten van de zomer, voordat ik richting het noorden reis voor het derde seizoen van The Boys."

Derde seizoen
Het derde seizoen van de serie wordt nog interessant. Billy Butcher, gespeeld door Karl Urban, heeft nog een rekening te vereffenen met de Supes en hun financier Vaught. En hij staat te trappelen om weer aan het werk te gaan.

Zo echter niet Karl Urban, zien we op dit bericht op Instagram:Urban geniet duidelijk van het lekkere weer op het zuidelijk halfrond. De productie van het nieuwe seizoen moet wel snel van start, want Amazon Prime Video zou van plan zijn om dit jaar nog een nieuwe reeks online te zetten.

Lees ook: Twee van de grootste series uit 2020 vinden elkaar in een merkwaardige mash-up

Lees ook: Doorgeslagen fans? 'The Boys'-maker Eric Kripke met de dood bedreigd

Bron: CB

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Karl Urban

Populair nieuws