search
Netflix voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Netflix breidt zijn aanbod weer uit met heel wat nieuwe tv-series en afleveringen.

Het was een prima nieuwe week op Netflix als het op televisieseries aankomt. Vandaag zetten we eerst de nieuwe afleveringen op een rij en daarna vertellen we je over de series met compleet nieuwe seizoenen.

Snowpiercer S02E01: Nu Big Alice het lot van Snowpiercer bepaalt, is Layton van plan terug te vechten. Melanie gaat de confrontatie aan met Mr. Wilford en wordt herenigd met haar dochter.

Riverdale S05E02: Terwijl Archie rouwt om zijn vader, signaleren Betty en Jughead een enge ontwikkeling. Cheryl wil een nieuw begin maken. Veronica roept hulp in om Hiram aan te pakken.

Nieuwe seizoenen
Hieronder de nieuwe seizoenen van series:

Do, Dog, Go (1 seizoen): De handige en vindingrijke pup Pluck zoekt het avontuur op met haar beste vriend Roef. Ondertussen lost ze problemen op en helpt ze de inwoners van Woefburg.

50M2 (1 seizoen): Een crimineel die de waarheid over zijn verleden wil weten, verraadt iemand uit zijn omgeving en neemt een nieuwe identiteit aan in een wijk in Istanbul.

Bonding (2 seizoenen): Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als sub.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen