search
'Willow'-serie van Disney+ vindt nieuw castlid
Series / Nieuws

'Willow'-serie van Disney+ vindt nieuw castlid

De ontwikkelingen rond Willow gaan, ondanks een tegenslag, gewoon door.

Regisseur John M. Chu kondigde onlangs, tot teleurstelling van de fans, aan dat hij op zou stappen van de Willow-serie die voor Disney+ ontwikkeld wordt. Toch vinden er nieuwe ontwikkelingen plaats rond het project.

Vandaag meldt Deadline namelijk dat acteur Tony Revolori gecast is. Hij voegt zich dan bij de andere nieuwkomers in de cast: Ellie Bamber, Cailee Spaeny en Erin Kellyman. Zij zijn allemaal nieuw; acteur Warwick Davis keert terug als titelheld Willow Ufgood.

Het verhaal
De serie draait om drie jonge vrouwen die op een missie zijn: ze moeten een gevangengenomen prins zien te redden. Bamber speelt daarbij de rol van Dove, een keukenmeisje dat erachter komt dat zij de 'uitverkorene' is.

Spaeny speelt de rol van Kit, de tweelingzus van de prins die gevangen is gezet. Kellyman is verder Jade, het dienstmeisje en de beste vriendin van Kit. Welke rol Revolori zou kunnen spelen is niet bekend.

In de vervolgserie krijgen ze te maken met een Willow die tegenwoordig een volleerd tovenaar is. Dat vertelde acteur Warwick Davis in een recent interview.

Lees ook: Eindelijk voortgang nieuwe grote Disney+ serie 'Willow'

Lees ook: Twijfels Disney+ over de 'Willow'-serie?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen