search
3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen
Series / Featured

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor leuke series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

The 100 | Bing nu! | 7 seizoenen

Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is. Alle zeven seizoenen staan op Netflix en er wordt gewerkt aan een prequelserie die officieel nog geen groen licht heeft.



The OA | Bing nu! | 2 seizoenen

Zeven jaar nadat ze is verdwenen, komt een jonge vrouw terug met mysterieuze nieuwe krachten. Ze schakelt vijf vreemdelingen in voor een geheime missie. Met rollen voor Brit Marling, Jason Isaacs, Emory Cohen, Scott Wilson en Phyllis Smith werd deze prima serie na twee seizoenen gecanceld. Mogelijk biedt de toekomst nog meer.



Legends of Tomorrow | Bing nu! | 5 seizoenen

Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad. Met rollen voor Victor Garber, Brandon Routh, Caity Lotz, Franz Drameh, Amy Pemberton, Dominic Purcell en Maisie Richardson-Sellers is dit een van de series in het Arrowverse.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen