search

Ons nieuws van zondag 31 januari 2021

'Agents of SHIELD' klaar voor een revival op Disney+?
Series / Nieuws

'Agents of SHIELD' klaar voor een revival op Disney+?

Het gerucht gaat dat Disney nu al denkt om Agents of SHIELD terug te brengen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na zeven seizoenen en 136 afleveringen kwam de serie Agents of SHIELD tot een einde. De serie speelt zich niet af in de realiteit van het Marvel Cinematic Universe, omdat Marvel-baas Kevin Feige dat niet wilde.

De serie heeft een belangrijke rol voor Clark Gregg, die daarin terugkeerde als Agent Phil Coulson. Naast hem maakten heel wat verschillende acteurs al een oversteek naar de serie, waaronder Samuel L. Jackson als Nick Fury en Jaimie Alexander als Lady Sif.

Een revival op Disney+?
De serie eindigde vrij opmerkelijk, met een seizoen dat de boel in een andere realiteit plaatst. Maar nu gaat het gerucht dat de personages allemaal zomaar eens terug zouden kunnen keren in een nieuwe seizoen.

Mikey Sutton claimt op zijn eigen website in elk geval dat er gedacht wordt over een revival op Disney+. Dat terwijl de serie afgelopen augustus pas zijn seriefinale online zette.

Het is voorlopig de vraag of dit gaat gebeuren, maar interessant klinkt het natuurlijk wel. Voorlopig zit de serie echter niet tussen de bekendgemaakte plannen van Disney+ en Marvel Studios.

Lees ook: 'Agents of S.H.I.E.L.D.'-ster Chloe Bennet heeft het coronavirus

Lees ook: Het lijkt erop dat 'Agents of S.H.I.E.L.D.' terugkeert
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sarah Jessica Parker komt met opvallend nieuws over nieuwe 'Sex and the City'
Series / Nieuws

Sarah Jessica Parker komt met opvallend nieuws over nieuwe 'Sex and the City'

In de nieuwe serie zal Sarah Jessica Parker terug haar rol opnemen als Carrie...

Actrice Sarah Jessica Parker heeft nieuws bekend gemaakt over de aankomende serie And Just Like That. Het lijkt er dan ook naar uit te zien dat de Coronacrisis in New York een niet onbelangrijke rol gaat vertegenwoordigen in de reeks.

Parker heeft aangegeven dat de nieuwe serie het leven toont van Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes als vijftigplussers in de Amerikaanse metropool New York. De actrice heeft aangegeven dat het daarbij vooral gaat om het leven zoals we deze op vandaag kennen. Daar maakt het Coronavirus uiteraard ook deel van uit.

"De serie speelt zich af in New York. Deze stad behoort tot de zwaarst getroffen delen van de Verenigde Staten. Het is dan ook niet meer dan normaal dat Corona er in wordt opgenomen."

Geen verdere details
Bovenstaande informatie is één van de weinige details die we tot dusver weten over de nieuwe reeks. Ook Parker zelf heeft aangegeven verder nog zo goed als volledig in het duister te tasten over het script.

Wat we ondertussen wel weten is dat er in totaal 10 afleveringen zullen verschijnen van telkens 30 minuten. Wanneer And Just Like That te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' na bijna zestig jaar voorbij?
Series / Nieuws

'Doctor Who' na bijna zestig jaar voorbij?

De BBC-serie Doctor Who komt mogelijk nu tot een einde, na zo'n zestig jaar.

Doctor Who is een van de belangrijkste televisieseries van de BBC. De geschiedenis van de serie loopt terug tot 1963. Maar mogelijk komt het snel tot een einde.

In een video claimt Nerdrotic dat de serie mogelijk stopt. Hij vertelt dat de BBC op dit moment actief kijkt of het niet beter is om de serie te stoppen. Dat zou te maken hebben met de behoorlijk teruggelopen kijkcijfers.

Flinke opfrissing
Ondanks dat Doctor Who flink opgefrist werd met de komst van hoofdrolspeelster Jodie Whittaker en showrunner Chris Chibnall, lopen de kijkcijfers terug. Het twaalfde seizoen van de revival had relatief tegenvallende kijkcijfers vergeleken met eerdere seizoenen.

Toch zou het ook goed kunnen dat de serie voorlopig nog doorgaat. We horen ook verhalen over de zoektocht naar een acteur of actrice voor de Fourteenth Doctor, die het dan over moet nemen van Whittaker.

Mocht dat gebeuren, is de kans groot dat de BBC inzet om de serie in elk geval tot 2023 te laten lopen. Dan viert de boel immers zijn zestigste verjaardag, wat een mooie mijlpaal is.

Lees ook: 'De BBC pakt het verkeerd aan met 'Doctor Who''

Lees ook: Dit is de favoriete 'Doctor Who' ooit
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Perry Mason' - de sterk ontvangen misdaadserie van HBO [Blu-ray]
Series / Blu-ray Review

'Perry Mason' - de sterk ontvangen misdaadserie van HBO [Blu-ray]

Perry Mason, met Matthew Rhys als de acteur die de bekende privédetective speelt.

Afgelopen zomer verscheen op HBO de misdaadserie Perry Mason waarin eigenlijk Robert Downey Jr. de titelrol moest spelen. Uiteindelijk werd het Matthew Rhys en de serie van regisseurs Tim Van Patten en Deniz Gamze Ergüven bleek een van de betere series in 2020 voor HBO.

Er verschenen acht afleveringen en deze werden in juli en augustus uitgezonden. De stijgende kijkcijfers bewijzen dat er een groeiende interesse was in de show. Dat is altijd een goed teken voor de kwaliteit en buzz rond een serie.

Tweede seizoen al aangekondigd
Ondanks dat niet zeker was of er wel ingezet zou worden op een tweede seizoen, werd deze in juli aangekondigd. En zo wordt Perry Mason toch geen miniserie, maar wel een doorlopende show. Het is nog onbekend wanneer seizoen twee verschijnt.

Het eerste seizoen werd prima ontvangen en staat op Rotten Tomatoes op een mooie 76 procent op de Tomatometer, na maar liefst 83 recensies. En die ontvangst komt overeen met wat het publiek van de serie vindt.



Blu-ray: Perry Mason - seizoen 1

Serie: Perry Mason - Seizoen 1 | Aantal discs 2 x Blu-ray | Afleveringen: 8 x ca. 60 minuten | Beeld: 1080p HD 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands | EAN: 5051888255278 | Release: december 2020 | Met dank aan: Warner Home Video

Afgelopen maand verscheen Perry Mason met een mooie, nette uitgave. Het debuutseizoen krijgt gelijk een volwaardige uitgave met een sleeve eromheen, en op de schijven flink wat extra's.

Het is voor de fans van de show en liefhebbers van de beste beeldkwaliteit uiteraard fijn dat de serie in High Definition verschijnt en dat er een mooie reeks bonusmateriaal is meegeleverd. Die extra's blijken wel wat beperkt in omvang.

Zo kun je een korte introductie van het personage zien in The Character of Perry Mason en een beperkte verdieping in Under the Fedora. We zien uitvoerend producent Downey Jr. in de video Robert Downey Jr. & Matthew Rhys Conversation.

In Susan Downey & Robert Downey Jr. legt het stel uit hoe het oorspronkelijke plan om een Perry Mason-film te maken veranderde in de HBO-serie zoals deze er nu is.



In Perry Mason worstelt privédetective Perry Mason met een laag inkomen, ziet hij zijn huwelijk mislukken en wordt hij achtervolgd door zijn oorlogsverleden. Ook probeert hij in het Los Angeles van 1932 een kinderontvoering op te helderen.

Terwijl de rest van het land nog lijdt onder de Grote Depressie kent de stad dankzij onder meer de Olympische Spelen en de opkomst van de geluidsfilm een bloeiperiode.

Lees ook: HBO geeft 'Perry Mason' toch een vervolg!

Lees ook: HBO onthult trailer topserie 'Perry Mason'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ongelofelijke video toont hoe Rosario Dawson Ahsoka Tano wordt
Series / Nieuws

Ongelofelijke video toont hoe Rosario Dawson Ahsoka Tano wordt

Rosario Dawson laat zien hoeveel tijd het kost om haar om te toveren tot Ahsoka Tano.

Het tweede seizoen van Star Wars-serie The Mandalorian eindigde vorige maand. Snel daarna kwam Disney samen met Lucasfilm met een hele rits aankondigingen.

Zo kwam er een nieuwe serie rond het personage Ahsoka Tano, waarin actrice Rosario Dawson weer de rol speelt. De actrice laat nu zien hoeveel werk het is om in kostuum te komen en helemaal te zien te kunnen zijn als Ahsoka.

Ahsoka Tano
Op Twitter plaatste Rosario Dawson een video vanaf de make-up stoel, waarin we te zien krijgen hoeveel tijd en energie er gaat zitten om haar volledig de look van Ahsoka te geven. het is een video waarin snel doorgespoeld wordt, maar die alsnog een halve minuut duurt.



Er is nog niets bekend over het verhaal van de serie over Ahsoka Tano. De kans is groot dat we te zien krijgen hoe het personage achter Grand Admiral Thrawn aan zit.

In het tweede seizoen van The Mandalorian ontmoetten we het personage en hoorden we namelijk al dat ze op zoek was naar Thrawn, een schurk die nauw samenwerkte met Palpatine. Dat belooft dus wat!

Lees ook: Einde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 2 was voor iedereen een enorme verassing

Lees ook: Toch goed nieuws over 'The Mandalorian' seizoen 3
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: Andor'-acteur heldert verwarrende verhalen op
Series / Nieuws

'Star Wars: Andor'-acteur heldert verwarrende verhalen op

Star Wars: Andor brengt Alan Tudyk voorlopig niet terug, maar het kan dus wel.

Acteur Alan Tudyk is niet te zien in Star Wars: Andor. De acteur speelde de rol van K-2SO in de film Rogue One, maar zal dus niet in het eerste seizoen te zien zijn als de robot.

Fans speculeerden daarna natuurlijk meteen dat de acteur helemaal niet in de serie te zien zou zijn. Om die verhalen enigszins uit de lucht te halen, licht de acteur toe hoe het zit.

Ooit wel
"Ik zal op een zeker moment wel te zien zijn," aldus Tudyk. "Ik was erbij toen de serie formeel aangekondigd werd bij D23 en op dat punt was het verhaal nog niet vastgesteld. Dus nu het wel helemaal vastgelegd is, weet ik dat ik er nu niet in zit."

De acteur zal wel op een later moment te zien zijn als K-2SO, mogelijk in een toekomstig seizoen. "Hij keert echt wel terug, en ik kijk al uit naar dat moment," ging Tudyk verder.

De serie is het oorsprongsverhaal van hoe Cassian Andor uiteindelijk actief werd als Rebel en het op ging nemen tegen het Keizerrijk. We kennen zijn einde natuurlijk al dankzij de film Rogue One, maar niet zijn begin.

Lees ook: 'Star Wars: Andor' brengt een favoriet personage niet terug

Lees ook: De Star Wars-serie 'Andor' geeft diepere betekenis aan de opoffering in 'Rogue One'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' brengt mogelijk oude bekenden terug
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' brengt mogelijk oude bekenden terug

The Book of Boba Fett zou mogelijk een heel aantal oude bekende premiejagers terugbrengen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De camera's rollen nu al een maand voor Star Wars-serie The Book of Boba Fett. Vandaag horen we dat de serie mogelijk een aantal oude bekenden terugbrengt.

Latino Review meldt dat The Book of Boba Fett ruimte biedt aan een aantal bekende en fanfavoriete premiejagers. Welke namen het dan om gaat is niet bekend; de serie is nog in de maak en geruchten daarover hebben we nog niet gehoord.

Enkele collega's?
Een optie is natuurlijk dat het om een aantal collega's van Boba Fett gaat, die we ontmoetten in de film The Empire Strikes Back. Daarin bleek Boba Fett te bestaan, en zagen we naast hem ook Zuckuss, 4-Lom, IG-88, Dengar en Bossk.

Zij kregen allemaal de opdracht om de Millennium Falcon op te jagen. Fans hopen natuurlijk dat deze personages allemaal te zien zullen zijn. Een andere optie is trouwens het personage Cad Bane, die we ontmoetten in een van de Star Wars-animatieseries en die banden bleek te hebben met Boba Fett.

In de serie keert Temuera Morrison terug als Boba Fett, samen met Ming-Na Wen als Fennec Shand. De serie wordt gemaakt door Jon Favreau, Dave Filoni en Robert Rodriguez en is in december te zien op Disney+.

Lees ook: Disney wilde 'The Book of Boba Fett' al maken sinds de aankoop van Lucasfilm in 2012

Lees ook: 'Star Wars'-acteur Temuera Morrison (Boba Fett) ook in 'Obi-Wan Kenobi'-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe

Het was een rustig, maar okay weekje op Amazon Prime Video.

Er verschenen maar een paar nieuwe titels op Amazon Prime Video deze week. We zetten ze vandaag weer op een rij.

American Gods S03E03: Shadow vermoedt dat Bilquis in gevaar is. Wednesday komt erachter waar zijn oude liefde is, en wil haar bevrijden uit de greep van een gewetenloze tegenstander. Ondertussen moet een ongeduldige Laura de confrontatie met haar verleden aangaan.

The Expanse S05E09: Amos, Clarissa en een groep dieven werken samen om de Aarde te verlaten. Avasarala probeert een wrede militaire aanval te voorkomen. Drummers nieuwe familiebanden worden getest nu Naomi's leven gevaar loopt.

The Great Escapists: In dit seizoen gebruiken Richard Hammond en Tory Belleci de overblijfselen van hun scheepswrak om te overleven en tot bloei te komen. Met hun kennis van techniek proberen ze te ontsnappen van het eiland en hun eilandleven zelfs te verbeteren. Van een werkende tank tot 'n boomhut met drie verdiepingen, het leven is fijn. Maar kunnen ze door hun uitvindingen ontsnappen of blijven ze gevangen?

Benieuwd wat je in februari kan verwachten op Amazon Prime Video? Check dan hier het overzicht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen
Series / Featured

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor leuke series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

The 100 | Bing nu! | 7 seizoenen

Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is. Alle zeven seizoenen staan op Netflix en er wordt gewerkt aan een prequelserie die officieel nog geen groen licht heeft.



The OA | Bing nu! | 2 seizoenen

Zeven jaar nadat ze is verdwenen, komt een jonge vrouw terug met mysterieuze nieuwe krachten. Ze schakelt vijf vreemdelingen in voor een geheime missie. Met rollen voor Brit Marling, Jason Isaacs, Emory Cohen, Scott Wilson en Phyllis Smith werd deze prima serie na twee seizoenen gecanceld. Mogelijk biedt de toekomst nog meer.



Legends of Tomorrow | Bing nu! | 5 seizoenen

Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad. Met rollen voor Victor Garber, Brandon Routh, Caity Lotz, Franz Drameh, Amy Pemberton, Dominic Purcell en Maisie Richardson-Sellers is dit een van de series in het Arrowverse.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+-serie 'WandaVision' onthult wat er aan de hand is
Series / Featured

Disney+-serie 'WandaVision' onthult wat er aan de hand is

Eindelijk krijgen we een deel van de antwoorden voorgeschoteld rond de serie WandaVision.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
WandaVision heeft vandaag eindelijk laten zien wat er nou eigenlijk aan de hand was. Aflevering 4 van de serie onthulde heel wat achtergronden en legde bepaalde zaken al uit.

In de eerste drie afleveringen kregen we bovenal te zien dat Wanda en Vision in een bizarre alternatieve realiteit leven, compleet met sitcompubliek. Aflevering 4 laat zien wat er aan de andere kant van die realiteit speelt.

Wanda overal schuldig aan
Wanda Maximoff blijkt de nieuwe realiteit gemaakt te hebben. Althans, daar lijkt het nu op. We zien namelijk dat zij inderdaad Monica Rambeau uit de realiteit gezet heeft. Ook zien we haar tegen Vision zeggen dat zij in controle is over alles wat er aan de hand is.

Bijzonder is dus dat Wanda degene is die deze realiteit heeft gemaakt, en dat heeft ook een gruwelijke consequentie. We zien namelijk ook dat Vision dood is, en waarschijnlijk ook blijft.

In de aflevering ziet Wanda een flits van een dode Vision voor zich, zonder Mind Stone in zijn hoofd en met dezelfde kleurloosheid die hij eerder had in de film Avengers: Infinity War. Het lijkt er daarmee op dat hij nog altijd dood is, hoe graag Wanda het ook anders zou willen zien.

Mentale staat
Het grote 'probleem' lijkt in de mentale staat van Wanda te liggen. Ze heeft natuurlijk een bijzonder traumatiserend leven gehad. Ze verloor haar ouders door een Stark-bom, werd samen met haar broer als menselijk testsubject gebruikt voor experimenten, kreeg superkrachten, verloor haar broer en later haar geliefde.

Al die tegenslagen maken Wanda mentaal instabiel. Gecombineerd met haar grote krachten is dat een gevaarlijk verhaal.

Tegelijk...
gaan er geruchten over andere schurken in de serie. Mogelijk zal dus blijken dat Wanda niet helemaal verantwoordelijk is voor Westview!

Lees ook: 'WandaVision' van Disney+ gaat binnekort meer over dit personage onthullen

Lees ook: Nieuwe 'WandaVision'-serie moet na 3 aflevering op stoom gaan komen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen